過左咁多年仍然好憎老母對我做嘅呢件事

1001 回覆
6762 Like 598 Dislike
冇能力先會被情緒勒索
但點都好過隔離Jolibee 果位臣妾考唔到保安牌丫嘛🥺

含柒嗌連登狗,樓主情況可以點控制?企硬?咁就等同脫離關係,冇撚晒彎轉。你啲廢柒唔知頭唔知路就收鳩皮啦!淨係喺度講風涼話!屌你老母
分析唔垃圾啊
佢老母講得好中喎

你估當日佢入science出嚟搵萬幾蚊搵十年八載佢會唔會都係開post屌佢老母唔阻止佢
所以最後都真係要睇樓主肯唔肯踏出呢步
但我絕對明白要踏出呢步係困難 因為我都經歷過
連登多廢柒,眾所周知
真話係難聽
可憐之人必有可恨之處
正評數同留言完全相反
我都好憎老豆老母同我揀啲band3學校讀 如果唔係條路唔會行得咁Y
依個社會廢柴多無辦法 一個對自己有要求嘅人根本唔需要讀書都發到達 落街食碗麵都已經諗到一堆idea out compete間舖啦 根本班廢人又想hea又想做皇帝 所以咪成日怪其他人點解唔供自己做皇帝囉
邊有
你碌落啲
清一色屌佢

總之乜撚嘢都有位怨
娶著呢種怨婦真係喊三聲
由細到大我都覺得自己食好住好嘅
有間房自己空間
有工人用
細過有俾我參加興趣班
放工返黎會睇我功課
得閒無事會買下衫褲鞋襪俾我
童年除左一年幾次勁少少嘅打罵之外算係過得幾好

你已經比好多人嘅起點好,好多人連呢啲都冇根本就冇得發圍。
證明你屋企同圈子好 我入u前既圈子好多呢啲故事 一堆唔供書教學入唔到u既地底泥
港女養唔熟
樓主有錢自給自足
咁仲理咁多做乜?
淨係識怨
冇錢點去外國讀書啊 ,你係碧咸個女咪係囉 可惜唔係嘛
學識為自己人生負責任先啦
關乜男女事,香港人大部份都係港童。
少少嘢就覺得自己好委屈,去到外國大部份人動手能力超差,要自己落手落腳就覺得自己好慘,之後就埋怨好多人。
公道d講,就算有錢都唔係老奉要供去外國讀
客觀講 講人工前景佢做到nursing都唔會比佢啲同學仔差㗎

樓主覺得唔ok都係啲主觀因素啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞