Router路由器 集中討論區(46) 為已為人 中共牌子勿選購

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
除咗#950提既CPU明顯分別外, 你仲要留意你連接既devices係咪支援160MHz頻寬, 如果唔支援其實都係行返MX4200既80MHz, 到時速度無得著仲少個Band / SSID用. (我自己就全屋無一件野支援, Apple產品行Wifi6既都無一部支援)
完全搵唔到

咁試下係url 後面加 /#casupport
Thanks 巴打
有冇辦法開埋wifi mode?依家強逼性用mixed mode
呢個好似無得set
Fixed wifi mode 會令舊裝置連唔到,mixed 會好啲
想問下r7000P 有冇伏?
見佢amazon好抵
會唔會有制式問題?
點解咁多人推薦linksys
linksys唔係又貴又慢又唧牙膏
MR7350得兩碌天線仔得唔得架?
感激不盡兩位答覆
推linksys 係因為要用高通,避開博通? less evil揀法?
電器幫mx8400 $2499,用code後$2399
AX3000同AX82U好似只係差少少,其實值唔值得俾多7百
所有用高通u嘅普遍都係比較穩定
另外唔係幾明你講嘅又貴又慢又唧牙膏係幾時出現嘅印象
linksys 你買佢mesh 個可擴展性高 同時效果比aimesh好
2天線唔夠你用咪升級 錢問題
XT8要3千喎
退左稅2600-2700倒
Lan cable 都有影響?
太貴啦都貴左成1千淨係想知佢貴七百蚊值唔值
準備扑鎚,ax3000定mx4200 好?
屋企400幾呎
正常冇 cat5e 都夠行1000mbps但有spare cable 咪試下換下
Ax5400 大特價喎,仲抵玩
請問Linksys mx4200 同Ac4200有咩唔同
唔好意思打錯Ax4200
model 名叫mx4200
marketing 叫法ax4200
以前mx4200 冇特別叫ax4200
asus tuf ax5400?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞