LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(36N) | 頭Post V2.2 | 鍵圈交流日你去咗未?

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
fuji shit board
唔該哂你巴打
Leopold 係 Topre 經銷商 Topre 自家品牌是Realforce HHKB

所以是一樣的
NIZ 82key wireless係咪已經係少數>60%嘅靜電容無線預咗冇得同topre比

同埋想問佢係咪用到mx keycap? 睇佢個軸好似可以

thx唔知去邊度買好呢
旋風管家一拳超人#133950
我正式屌你老母臭閪
你個死仆街仔唔撚屌唔撚得
Fuji key cap咋
Fc660c改controller
改controller唔係要重焊咩+ FC660唔係~80%
filco bluetooth用左兩年打起身仲好爽手
你話>60咋喎
Also 換塊daughter board就ok
default手感一個偏線性一個偏段落無得比 如果要求段落感 同一筆錢niz換dome手感會好過topre

係用到mx cap
我曾經都好似你咁諗,買完BKE同Deskey Dome先發現同topre差好遠
我自己係接受到deskey接受到niz原裝 但topre原裝真係唔識欣賞
新手求救
之前砌咗隻dz60一路用得好地地
今日一開機個backspace同 |\ 呢粒制個 key binding 調轉咗
我應該點搞
裝VIA自己map番
咁買KC定Deskey好,邊隻似sony多D
如果想入門玩alice layout
隻無case嘅SKErgo 算唔算抵屌
定有更好嘅選擇
有冇師兄知道2000fun 果隻C3 EQUALZ TrangerineV2 sup唔support Glorious gmmk pro?
2000fun話唔support,但上網睇又好似有人用🤔
用到
人哋都只係搵隻board用到出年Tomo出貨,Keychron呢隻十畫都未有一撇,分分鐘到Tomo出貨嗰陣都未有得買
答你唔support嗰條友老點你
7v
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞