LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(36N) | 頭Post V2.2 | 鍵圈交流日你去咗未?

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
想問下個個都話7v, vega 呢啲board 好熱門, 到時如果有GB, 想問下有幾難搶, 係咪幾分鐘無晒?
本身好少用Numpad 所以唔會追
用緊,夠大聲,人人都知你打緊keyboard
主要睇佢點賣法,vega,可望將來應該都唔會有新gb,因為作者好似都未有意願想再開gb住
Vega我買第二輪嗰陣就係unlimited gb,所以唔做搶。但如果係raffle或者limited gb咁就
Gb 大概幾耐開一次?我見Reddit 話Vega 會有下轉不過唔知幾時,有條友話會賣到想要嘅人都有先停,唔知真唔真
Double ASB 係咪始終都係冇 PBT 咁好?
https://www.zfrontier.com/app/mch/Bb7OjKkPbPJ1

想問有無巴打係依個網買過野

殘體網慎入
有冇類似gmmk pro嘅套裝? 87 key 加個knob
啱啱完左
邊隻?
DROP + INVYR HOLY PANDA有咩評價
vega你預2年後啦
唔係
睇你要求係乜 同埋間廠QC有幾好
頭po睇曬未?
係drop 見到啲caps 好似幾好
assdrop 除左gmk,crp嘢
9成 都係少伏
套gmk samurai 好似唔錯

gmk samurai 睇你係咪講緊GB個set
quality會好過佢長期instock嗰個少少
呢套
你咁po我都幫唔到你 自己check啦
長期instock個款係分咩tkl 60% full size咁賣 唔係個款咪ok
我唔係買65% tkl 嗰個套

Ching
我放緊red samurai
平過drop
有意留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞