LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(36N) | 頭Post V2.2 | 鍵圈交流日你去咗未?

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
我電腦買水冷野 歐洲ship過黎都冇咁貴
點解keyboard可以貴過水冷
新手上路 見有kbd67 lite咪買囉
4/5百usd一個case/kit我買唔起
仲要等gb 新手一隻keyboard都未有 唔想等
都kbd 不如淘佬 反正一樣
點一樣法
第一重量

第二食水深
間野一樣 只不過大陸同海外網
我知間野係淘寶有store
但唔代表同淘寶買keyboard一樣架
淘寶咁間多唔同嘅鋪

同埋我係kbdfans淘寶搵唔到有kbd67 lite
水冷野都幾kg重
點都應該重過keyboard
仲要大份好多
我買ek就10美金到 aquacomputer 都係11蚊 兩次都係買rad, 冷頭, 管, 水冷液

至於點解kbd貴啲 就唔明講啦
師兄,點樣會有7折
唉 新買嘅G913 有粒keycap打打下字斷左腳 唔知保養肯唔肯保?先用咗大約一個星期。

如果佢唔肯補我想問邊度會有呢隻鍵盤嘅keycap買
新筆夠靚
易lube咗好多, 控lube都易咗
之前有得用350蚊買500蚊券
想問下無線有冇得自組有冇巴打代砌?定係都係買番keychron k4 算
有,不過唔係隻隻kit都支援到
有冇巴打一年前訂左GMK HONEY/RED Samurai ?
知唔知現家咩情況
honey出咗貨
red samurai延期到8月
之前有位巴打有訂gmk honey 有多一套Novelties賣比我
係度嗎?
普通用家想問個無線keyboard apple magic keyboard 掂唔掂?
budget 1500
垃圾嚟
睇頭post
睇完頭post 都未見到
Sor 9 再返去重睇
主要係睇返個現成介紹嗰個
你買嘅主要用途係咩先,因為就咁講1500無線有啲空泛
有無咩criteria或者limitations?
文書 加 打下program
Criteria 就耐用同打落舒服, 用開apple d keyboard. 打字好似慣咗細力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞