(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區113新手問嘢請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
難咪唔好做囉
喂我真係strict diet 加一星期3日運動
日日做我都冇時間同埋啲肌肉要抖
珍奶戒到一星期一杯走甜…..
我日日strict diet 日日做運動 一杯甜嘢都唔飲 我都未死
當我冇答過你嘢
算啦,咪撚理佢,浪費時間
通常咁樣講都會收皮
因為你唔可以將呢樣野變成生活習慣
而係逼自己去做
你地操開勁嘛可以點
生活習慣唔健康左廿幾年 一開頭唔係迫自己可以點做
我係幾間尖識到嘅尖友,有好幾個都係減到,人地付出嘅係佢難以想像,我都已經俾最易嘅方案佢,等佢去養成習慣,但連試都未做試就話難,所以仲有咩討論價值
Sor 唔覺你有逼
算啦 大家唔好哂氣屌
就睇下佢堅唔堅持到
100買佢一個星期都堅持唔到
100連開始都唔會
慣左同呢啲人溝通
其實方法黎黎去去都係個啲
係睇你有冇心去做架姐
一陣買杯珍奶話俾人網絡欺凌,話自己打算做三日運動已經好努力
咁又唔得 爬下文 佢依家都有一個星期做一日咁大把架
方法來去兩三幅屁,最緊要嘅係運動習慣,連健步都話要俾肌肉休息,仲有咩好講
咁我輸100
你概念錯晒,廿幾年唔健康唔係應該 更加要急起直追咩, 最後忠告畀你啦, 你唔親而家去迫自己去做 ,你以後都唔會做得到。
3日先囉 你真係堅持到 你就會覺得唔夠 我一星期train 3日 keep左一年 我依家都開始加返cardio
每日都會跳繩
你堅持左先喇
睇黎呢度好多人憎佢
有冇人暗中like佢又冇出聲?其實就咁睇相,我覺得佢算靚女,副body雖然唔應該係健美冠軍,但如果以常人角度,都算J得過
唔啱聽唔好屌,純粹退後一步睇
仲有
唔好攰就唔做 你偷左一次懶 就會有第二次
你每日行30至45分鐘 跟tdee食 就算一星期一杯走甜珍奶 一個月 包你瘦過之前
本身覺得ok 但睇到amanda, ting ting
就覺得
佢副body就咁行出街緊係j死仔
但問題個比賽同場至少有2個我主觀上覺得好過佢
同埋佢d比分又唔係公開,豬肉到咁好肉酸囉
三餅呀傻閪
腰斷?而家斷左未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞