(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區113新手問嘢請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
D 相邊到有得睇 想拎黎打j
淘寶怡都一早講定6月會加價 知咩事喇
今晚返去睇下先 唔該巴打
我都係諗住睇完醫生轉介我去物理治療
有得claim返
香港physio岩呀婆呀伯睇多d 做完passive treatment唔痛就當冇事
根本個比賽係佢地自己gym room 有份搞

IFBB 我就覺得有公信力啦
比賽圈咁細,裁判都同佢熟!係咪冠軍自己諗
有買過 無特別偏長
反而好多時買gymshark會偏長
都係想佢sell 客果陣拎下D champian 黎威下,

佢跑得多數時, gym room 咪好分囉, 收入又多左
都係想佢sell 客果陣拎下D champion 黎威下,

佢跑得多數時, gym room 咪好分囉, 收入又多左
唔係話口臭,但識得個肥婆朋友又係咁,好似世人欠L咗佢咁,成日鼓勵佢教佢點做點食,但就永遠幫自己搵一堆藉口逃避,成日以為自己做足100%去減肥,但一講出來原來10%都未做到,你心態再唔改變,準備一世做肥婆啦
個個賽會都係咁,尤其是全私人商營比賽,不意外
冇計喎, 始終要自己下定決心
肥婆真係寧射多籍口
識得有個女仔真係有決心,上年開始帶佢去散步,初初都係好唔願意,但後來叫佢去少一日都唔得,加上配合低碳飲食,走汽水,一年已經減咗10kg,所以決心就係一切
Ching CLS
I am pussy
我買on嘅 冇咩味
珍,永遠好多藉口,成日話我食好少,又做運動,其實佢本身TDEE低,得果1400左右,跟住食足2000幾3000卡,所謂做運動就係行10零分鐘,心跳率都未上120就話就話有做運動,真係笑死
天然先生都有份做教練,就知啲人有用野啦
CLA 有冇用?
有類似問題,想問有冇physio 介紹
Ken Hon Brian Au
Eugene 笑得好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞