(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區113新手問嘢請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我fd識ben佢地
早排已經知係圍內打飛機

amanda應該笑言不語
唯有試下
170 買S就好
真係肥婆共通點一L樣,但身邊都有成功例子,人地真係堅持加認真對待,所以人地可以瘦,而果啲一路冤緊個天點解咁唔公平,一路食緊好西嘅就繼續肥
Bingo啦試都唔試下,我就唔信日日做,一日5餐,食到你嘔,食足蛋白質我就唔信咁都唔生肉,咁應該要見見醫生
講到口都臭啦,旺角Amway免費呀,自己搵下啦
唔該晒巴打
最唔鐘意聽到啲瘦弱又唔運動既話:我天生食極唔肥 無計
屌你一碗譚仔都食唔曬
新手認真操幾個月已經唔係好著得落s,除非你天生操唔大
btw佢d褲彈性好好拎黎做squat好fit,有條棉質著左2年幾都無毛粒
你咁同肥婆有咩分別,唔去搵方法解決,而係用千百種藉口去合理化自己嘅懶惰心態,成個怨婦咁
宜家72kg
買個時66-67 S都係ok
家用定出面大型果啲?其實都係參考下個數據,用卡路里減重最好數據儘量精確些少,然後再微調,搵到一個合理而有效果數據執行,好多人係計錯數所以做唔到理想效果,你如果唔介意可以post你資料俾有經驗巴打幫下你眼
唔使唔該,順便講多句上到去唔好太過分,守下規矩,唔好搞到人地,玩爛個party就唔好啦
譚仔淨米線都唔知有冇200g,如果有巴打下次叫外賣不防磅磅佢
買背心定有袖?
cut off 無袖個隻同埋Tee都係買S
175不如買M啦,佢啲cutting 都偏修身
最多操大隻啲
本地賽想點咪點
諗下上年12月 再諗下eric 張卡出到去點同人比
邊個仲對本地賽有期望?
Btw近期有冇人去過做?
Google完有人話疫情唔開
緊係西醫
中醫都係 亂鳩咁卒 分分鐘 比佢卒傷
有啲想轉返一日program做full body本身我係upper/lower咁 但我見有人suggest upper lower full咁
因為我一星期去三次
想focus上身同pat pat多啲 有無ching可以suggest full個一日有咩動作必做
針灸 拔罐
西醫指physio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞