(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區113新手問嘢請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔使請教嘅,佢有張A4紙print俾你,但請支持環保,唔好因為唔使錢就同一日度幾次,我見過有啲撚樣同一時間同一部機度幾次,本身肥鳩,度多幾次都係肥鳩㗎啦
好,唔該巴打
Around1500
咁巴打有冇咩建議 近排bench presse整就少少膊頭肩個啲關節位
re錯左去myp post

睇到amanda story report ting ting 個post cls個啲先係冠軍囉好無
i love u amanda
去返個網度睇有建議你P/C/F比例食,然後自己每晚健步45分鐘,保持心跳率120至140左右啦,每日朝早磅重,每週檢討一次,養成習慣先啦,唔好以為即刻可以變MK妹身形
黃定藍就唔知 無表態過

不過好多大師兄都唔仲意佢

成日串柒柒

天外有天 人外有人 好多大師兄都唔會太串

大手果啲 近代Issac Davy 果啲都好謙
真係有心就學下anatomy 再搵返自己平時有咩range of motion/movement係冇train過 通常痛症都係因為缺乏左一d應該要做到既range of motion/movement 先搞到痛症出現
Sorry for講得咁大路 但同一個傷患 唔同人可以係唔同成因 冇得咁簡單就一概而論講到比你聽點解
終於有人講
謝謝巴打
我明啊 但如果開轉個手都痛係咪應該睇睇跌打/physio先
唔建議跌打
Physio/sports therapist兩個自己揀
半年後你仲堅持緊嘅先講多謝啦
邊個會平啲窮學生無乜錢同埋市價大概幾多
正路睇phy先
大概幾錢到
多數謙嘅人都特別勁有啲人拉自身體重1.8覺得自己好勁周圍串人個form又唔好
每日有難度
一星期3日運動夠心率可以
就係咁啦,未做就已經話有難度,同我個肥婆朋友一9樣,跟主過兩日就話心情唔好,返工好辛苦...(下刪千百個藉口)而咩都唔做,跟住就一路飲珍奶一路問點解我咁努力都減唔到
呢d垃圾就唔好攞出黎講啦
垃圾淘寶兒 靠關系拎冠軍都可以自high
有Fd識佢 之前日日船p劈酒 而家扮晒野
一d線條都無都可以拎第一做教練呃錢
邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞