完sem之後嘅目標得1個!就係減肥

979 回覆
28 Like 124 Dislike
講到尾 都係佢唔想犧牲姐 大家明架la
講真ar, 趕唔切咪唔好食
我個陣一日一餐都係咁過,肥仔應該無咁易低血糖既
有心就乜都得架la
會盡量啦,講真要避都避左好多
黨鐵已經盡量唔搭,食野如果有大快活一定唔會諗大家樂,更何況大快活又好食啲

但一日一餐對我黎講就真係難啲,最少都要兩餐,食少少野都要

趕上6月尾巴車今晚就要plan好7月8月嘅減肥路
會唔會個目標set得太高?洗唔洗降翻啲
聽日就去247畀錢了,買半年定1年會好啲
唔好,有目標先好,盡力就好
買1年la, 減肥係一世既task
我驚我開學之後冇時間去咁多次,要追gpa努力讀書
加上 學校都有gym room
樓主加油我都係過來人飲食自律真係好緊要
同你點搵平衡有關係
咁去學校個個la, now唔去做尖住囉 2個月泰拳同ring fit再睇下有無其他運動去接觸下 都好啊 學校有尖就唔好浪費錢
用錢買好啲macro既野食好過
suggest你用半年/一年做目標期
我會啊,只係襯依家暑假想減多啲
開咗學之後又要翻學揾part time,到時候驚冇咁多時間做運動姐!
等我聽日去咗trial 247睇下點,好驚廁所唔乾淨,其他都冇咩特別
去啲新啲既branch~尖沙咀個個乾濕分離啊!
請問c 打知唔知銅仔247 係點?
知 地下basement 比正常個啲細 機有 但唔會好齊 bench得2張 電話收唔到
唔該c 打
想問下有冇人知唔知邊度有新手做gym program參考下?
C打可以睇下Mayfit
我覺得佢啲片對新手減肥來講應該幾好 自己都會參考
睇埋你上面張纸寫嘅野 假設你真係跟足應該開學前都已經可以停手 靚靚開學
我自己都係學校有gym不過要卜諗住去康文
247真係有啲貴
都168唔洗太得登限飲食啦
都plan滿運動仲workout
同埋最好做d你有信心之後都會keep住做的野
一年啦
做開就會做
讀u個陣無去過u gym
我會堅持到落去㗎我要減肥溝仔
好驚遲下酒吧開翻哂我會把持唔住成日去飲酒
大佬一杯酒真心肥到癲
都可以去
利申: 之前成日去毒飲
呢個身高體重真係肥?
巴打可以睇下我個體脂率張圖
人人個標準唔同,但我係好唔滿意我依家咁多脂肪,後悔自己19年嚟都咁放肆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞