完sem之後嘅目標得1個!就係減肥

979 回覆
28 Like 124 Dislike
得條腰瘦得最多,依家食飽咗個肚都冇以前咁凸
但大脾真係好q多肉好肥
咁先正 撞落去 啪啪聲
其實係肥定肌肉先?如果係咁練大髀,粗啲啲好正常

依家阿媽終於話我見得番條腰
過左成個月竟然仲堅持緊!?
減肥要堅持!
咪食代餐喇
係到mon左post好耐 如果絲打 想keep住依家呢家體態 又唔想成世食呢啲野 唯一建議就係要增肌 如果唔係你一食返正常就好易反彈
玩ringfit係好 但係對增肌既幫助唔大 同埋你食啲野營養太唔夠 身體甚至會消耗你本身既肌肉黎做能量 去support返身體平時所需
利申 唔太識 當參考
同意 你依家咁飲食你確定可以keep到一世?
你依家一開始用ringfit增到肌 但過多2,3個月 你就發覺好似無乜進展
長期都係最好去gym 加返啲重訓
呢個體態*
邊撚到肥

加油
啱啱去咗247見到好多人,個個都好勁。跟住我勁淆底冇試玩啲機就走咗
我都好想去做gym,但要克服呢個心理壓力先

同埋我估都係做拉背同hip多?個教練同我講,我都唔知
留意到你好似話無fd做尖 其實自己去都無問題嫁 大家都由0開始的 可以睇下片 睇下想做上身定下身 可以參考下mayfit用dumbbell個啲workout
放心 無人會笑你的 因為大家都做緊自己啲program
好,不過係咪真係要keep住做gym加泰拳會有用?
其實24/7無人會理你做得岩唔岩 只會𥄫你正唔正
唔正最好冇人理我冇人睇我
https://youtu.be/1ZvsdJ9dgVo
可以睇下條片 (非打手)正路就練全身既 包括你冇講既胸手腳
一個禮拜玩三日可以試下行下ppl program 我諗
哦哦 咁跟你啊sir喇 你同佢講想focus係build muscle 佢應該會比到更好既suggestion比你
20210613 紀錄

早餐係 蛋白粉加脫脂奶
紫薯麻薯肉鬆

午餐係譚仔茄湯雞肉少米走九腐芽 凍檸水走甜

晚餐係仙草甜品加烚雞柳

運動 9560步 ringfit

早餐
烚雞柳 烚蛋 牛奶

午餐
粽 半個

晚餐
代餐奶昔

運動
泰拳
行路8900步
又代餐 唔夠protein喎
呢2日食得好冇營養
今日開始正常翻了!早餐已食蛋
169 60KG都要減
身材應該好正

我都繼續食啲冇營養既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞