完sem之後嘅目標得1個!就係減肥

979 回覆
28 Like 124 Dislike
樓主加油有恆心一定可以減到的祝你越減越肥
多謝巴打
其實168最簡單既做法就係唔食早餐,當8-9點食完晚飯,到第2日12點1點食lunch就岩岩好16-8
要捱4個鐘翻工先再食lunch我驚我頂唔順咋
驚頂唔到唔好做,減肥唔應該要辛苦

今朝168完就食左碗譚仔了

絲打自己打拳會唔會尷尬 同埋幾錢
利申:女朋友想報減肥
1個人去一開頭有少少尷尬,因為個個都有人陪
但依家我都習慣咗一個人去
睇你去邊間上堂啦,我嗰間就500蚊4堂,可以100蚊試1堂睇下點先
冇身形圖睇嘅
邊間
Nice work! Keep going!
你條印佬想溝女
早餐
芋泥 80g + 原味麻糬 50g +豆花布丁 走蛋糕

午餐
7仔糖心蛋 2隻
煎雞翼 3隻

晚餐
蘇媽蘇媽食咗肉骨茶,1碗仔嘅米粉,半舊多士

水果
金奇異果一隻
火龍果半個

運動
行路8900步
ringfit
半個鐘200卡都幾好
唔知係咪我強度低
我40幾分鐘先一百卡左右
利伸冇乜肌肉 做一陣都抖勁耐
你平時做開咩動作吖
我強度30,之前我都係得120左右,依家開始做啲辛苦啲嘅動作就消耗得多咗!同埋學上面c打建議,係要好有活力咁去做!
想知點樣先忍到口成日食完飯都唔覺飽,過咗一陣仲想食嘢
.....以為肥仔 sor lo
食飯前飲杯水,肚餓都去飲杯水
富x
定夜晚食多少少啊,食唔飽反而唔好喎

口痕嘅話我會食啲冇咁肥嘅野,例如1舊 protein 朱古力,或者自己用代餐整嘅雪條,都係60卡路里。
或者食半份生果

我平時夜晚11點左右會想食嘢,就即刻沖去刷牙🪥
巴打加油!
protein 朱古力好撚高卡架

盡量晚餐唔好食白飯,白麵包果啲升糖高嘅食物,升糖高嘅食物係會容易引發餐後嘅飢餓感
我嗰個係 80卡路里, 3.3g fat , 6.2g protein , 7.3 carbs
感覺上好似健康少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞