(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咩code? 我email淨係收到50%off
MPJA
唔係唔縮就會易夾傷膞咩
做Upright row唔應該縮膊 應該沉肩就真
試下拉輕d 甚至徒手做個動作 搵下用side delt發力個感覺
同埋記得wide grip, close grip易傷膊頭關節
有其他比 upright row 安全嘅動作 , 效果亦好

我自己都會prefer cable/db fly
https://youtu.be/hFlWjRYzgBg
岩岩醒起有條片講點modify upright row
個code係長有定點?
巴打買咩味兩三年前買過覺得難飲同埋d粉好難溶
宜家有冇改善thanks
code 只係短期 , 可能幾日就失效

得 natural chrolate 可以長飲唔厭
我反而覺得用得比較多前臂 同 二頭
用室溫奶既話好易溶,但要記得買啲大路既味,會新鮮啲無咁多粒粒,我飲開vanilla creme
Home gym的唔起心肝索性偷懶
只能夠講 , 越靚嘅 whey 遇水就越易痴埋一舊舊
但一舊舊飲落去時一咬就成口粉
所以都只能盡力 , 或者次次都用攪拌機
我淨係飲過MP,貪佢有折時平
好易溶果啲多都好垃圾 , 新手果時仲 ON99 當寶 , 例如 BSN , Muscletech
租個 200呎倉大約 $3000蚊
Kofgym咪又係賣支那野 仲要$4x賣$200
[尖撚入]健身室關閉 有鋪頭乘機發肺炎財?
https://lih.kg/1949059
飲開on whey,見iherb加價睇下有冇其他牌子好飲,飲開朱古力,myprotein係咪好伏
性價比無一隻好過 ON (或 rule1) , MP 純粹真係為左平價又唔太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞