(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
睇做咩位啦
3-6kg都可以練下膊嘅
留個tg傾?
大家平時係邊買lean beef salmon 嗰啲?超市好貴
Home gym day12 want die
14後又14
好辛苦......
Home gym同gym room操真係好唔同
大學開始就一星期六日gym 放工準時入gym room 宜家係屋企對住d 阻力帶同pull up bar真係冇咩動力......見住自己幾年嘅成果慢慢冇曬.....好崩潰 但身邊d人都覺得你overreacting 但事實上根本就係make up你人生嘅一大部分被人剝奪左咁 佢地唔明......
想發洩又發洩唔到
看不到盡頭的等待最痛苦
呢間野好撚on9
之前係佢到買野
有張單想改
跟手wts佢地
佢地叫我send email
我跟曬佢做點知都係無人幫到我改
我再wts搵佢搵足一個月 都係唔覆機
爭在未上佢地個倉拍門
有冇ching試過屙蛋白尿?
琴日睇醫生叫我驗尿,今日啱啱交咗sample, 依家要等14日, 但講真有啲淆底

唔知關唔關飲太多protein事。。。 定係純粹自己個腎有事

雖然未出結果, 但之前已經喺屋企試過用嗰啲快速試紙驗, 的確係有蛋白尿, 依家等醫院check, 真心好淆。。
你係小便有泡定咩事 有冇其他病徵

試過小便長時間有泡去check
留左24小時小便驗都無事
唔洗咁擔心

BTW 旺角迪卡儂阻力帶番左貨
3隻色都有
有泡, 而且係好多, 今日去交sample嗰陣都見到啲sample有好多泡
認同落gym操同home workout 好大分別
我新年開始陸續買pull up bar,dips架,啞鈴,阻力帶
但係都寧願繼續落gym操
而家封gym返而有機會練啲平時唔會練嘅嘢
胸主力練單手push up
背練weighted pull up
腳練pistol squat
啲裝備都夠玩好多動作
暫時應該可以keep住進步
我都試過痾到成個面都係泡
J少d抖下就有改善
trx
跑山
師兄們 有冇啞鈴送貨推介
仲有冇
有呀留tg?
蛋白尿多係腎功能有事
我醫生話冇咩事,唔洗理既
食多啲real food/少啲whey
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞