(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
佢聲稱10號前會出貨比我
送唔到就叫佢退算
仲有拎走佢之後送錯去我屋企嘅野
我積極考慮租個工廈,買個龍門架去做big3
....
所以想搵第2間
可唔可括唔好討論NutroOne
送錯左d咩?
無屋企人又無男朋友
係,上身都仲可以home gym,pat真心難搞
香港好似冇乜,fitboxx mark up太多
有無巴打有阻力帶推介 要唔同重量同裝唔同手握
完全理解,除左講身型,其實gym幫我醫好左個女人病,又幫我減壓,身體又健康左好多,無得做gym真係嚴重影響人生
我都係1星期做6日GYM 每日收工都要做GYM先會覺得個日先過得充實
送錯色
仲要明知嘅情況下送錯
咩藍色無貨所以送住紅色先
所以我先痴左線
巴打們 我今日開始睇下書先 好似有焦慮症咁 好似上左毒癮咁
腳真係好難 homegym 做重

好彩我一直都唔鍾意做腳 , 而家 homegym , 兩星期 squat 50磅 40reps 就當做左
根本 gym 就係最好嘅解壓方式 , 不過home gym 係差啲 , 因為會有啲唔明你做乜嘅家人眼超超 , 成日話我做到面容扭曲
有錢就係型

不過而家好難訂到 , 歐美封城啲倉基本停晒 , 支那表面無事但健身用品主要由江浙一帶生產, 其實啲廠仲停緊大半 , 到今日日本半封城 , 而家得番星加坡貨出到 , 你集中搵星加坡貨源啦

myprotein 轉左由星加坡發貨先維持到供應 , 但睇怕星加坡都就黎要停
我係myprotein買野仲係英國寄
一個禮拜就到香港 我都好意外
俾佢哋笑呻吟
我上星期買 , 網頁已經話轉晒星加坡
同其他牌子差好多?我都飲緊貪佢好飲同成分有埋bcaa嗰啲如果真係冇其他whey protein咁好下次都係買返mypotein
係佢收個價俾唔到相應品質啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞