(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
又冇
[呃人錢?]有冇人係NutroOne 買啞鈴 俾晒錢 冇貨仲俾人block 埋?
https://lih.kg/1894721
又多十四日
我做單腳Romanian deadlift
還可以
搵屋企人坐住自己做hip thrust
延長封尖

陣間收工去買啞鈴組
唉 想買都買唔到 要放棄健身啦
ig見到啲健身kol/pt叫晒春

班友就快要揸兜
我好掛住尖個史密夫架
Bar press Bar squat
巴打們 唔好介意 我真係就快癲
我使左兩年幾 一星期六日 好影響我日常生活

求安慰 我岩岩嬲到 打牆 個人精神好差
用開機 , 入慣 rack , 丟慣啞鈴 , home gym 就係一個原始森林 , gym room 停就等於叫佢地突然要做原始人 , 難以接受
玩開 胸肩二頭 背三頭腹 腿 3日休1日

想減重 以經玩左兩年幾 而家無得玩 開始影響我心態 又同女友嘈交 個人搵唔到地方舒發 工作同生活既壓力 第一次十四以經癲 買左套15kg既dumbbell 到今日話要23先有 就發哂癲 開始打牆 大叫
個個都就癲 買多d架生 撐住先
我以前做gym好解到壓力 而家每日多左兩三個鐘 就開始煩女友 煩到嘈交 佢都話我燒壞腦
就係見到呢個post
想搵番差唔多既
睇下大家有冇介紹
唔好意思,好怕大家忘記了,可唔可以入嚟幫手推一推
[5個月][整合]大家記唔記得今日係咩日子
https://lih.kg/1963297
我都係 冇得操野真係好撚嬲 想呻下 又話咩落公園 舉石頭 去跑步
解釋左好多次都講埋D ON9野 認唔住屌佢老母
之後話要買BARBELL 個D 又話阻鳩住佢 明明大把位 淨係顧自己 自己買勁多垃圾周圍放又得 拖下拖下攪到想買都冇貨買 真係想斬鳩死佢
到我真發哂脾氣先肯幫我諗下點攪 但都買唔撚到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞