(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
佢係咪一路講一路谷實個背同腹
拉筋或者操完碌下foam roller啦清
清出街做? 戴唔戴口罩
街頭健身玩呢啲咁悶 ?

起碼都練下人旗 , front lever , 俄廷啦
呢個動作會拉全條腿嘅前方
即係由腳趾到大腿
可以試吓搵嘢墊高pat pat嚟坐
毛巾咕𠱸之類都得

利申 間唔中上yoga

Muscle up,做到第一下好大成功感唔想出街嘅就tuck planche,full planche(俄挺), elblow liver, handstand, double handclap push-up, single hand push up 咁想知多啲再講
假設搵個好既教練800蚊一堂,一月上兩堂,學完自己練,隔星期上,甚至一個月上一堂,其餘時間自己練,又得閒問返教練,上十堂八堂都學晒d基本野啦
$800係上幾耐架?
唔好尻up啦
如果自己無操開
點會十堂八堂就學得晒
原本唔知個emi wong乜水睇到有個健身教練出片講佢再睇埋佢個所謂hiit笑撚到我扑街唔知thenx,Michael Vazquez,ar glean-x見到emi條片有咩反應
差唔多啦 再做會太大隻好核突 唔想要肌肉 淨係想減肚腩唔想減波
求要m size
心跳117咪要做差唔多成個鐘先做到真正hiit嘅效果起碼都過140啦
係,hiit本身就prefer 用自己body去做,夠creative就得
好耐好耐以前仲會玩hiit
只會跑/單車機
唔想要大隻~
小腿會粗~
圖中d毒撚...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞