(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
u 記
肥仔新手問題,唔好見怪
喺屋企時間多左想開始練好少少個身體,平時間唔中行下山但好少做運動
近排只係跟thenx 做下HIIT 嘢想burn fat
想問下中間有啲動作例如Russian twist,我做嗰時一開始都feel 到core 有用力,但最多十幾秒之後就feel 到背脊好chur 同痛
上網睇話係因為core 太弱?咁我應該堅持繼續做就會改善?有冇巴打可以提供少少意見
做下摺腹先 , 體脂 20% 以下就做下單槓提腿
多謝巴打
幾時開返physical
發現好多人都飲粉唔知點解自己咁憎飲粉
假設23號占room開得返 點追返呢廿幾日?
因為飲粉慳到錢
唯有呢排做多d按摩 搞下muscle imbalance同mobility咁 做下d會有Delayed benefit既野 home workout係差咁d 冇計 想肺炎快D完
睇唔到Wor ching
full dirty bulk mode 3倍速度噴返啲肌肉同力上去
backup
屌 體適能3隻未都唔識
想問下如果我一星期做兩至三日有氧會唔會影響增肌,有氧我會跑5km 24分鐘完咁上下或者沖圈
我咁問係因為之前停左幾個月冇再跑步真係大隻左多左肌肉,依加想跑返步係因為停gym左成個月肥左所以想減
emiwong彈出彈入
而家又del咗 certified personal trainer
有冇ching3月尾係myprotein買完奶粉 個網預最遲4月7到 但今日都未到?
懷疑佢有睇連登
我玩開home同street workout平時我胸同背係分開做,但哩條片建議放係同一日做哂上身,大家點睇

https://www.youtube.com/watch?v=EUXGdQadwao&t=15s
上網買 $99usd 比完錢就有得download
求下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞