(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
btw 我鍾意beron 個physique多啲

感覺好似圓滿協調啲 cbum就太高大有啲冇咁協調

利申不專業9up
想問吓大家備賽嗰陣點學同練posing定個個都有教練?
想學吓同執吓posing 雖然未決定將來會唔會上台
Between Home workout day8
我都有性趣,自學中

利申健力撚因為home尖所以只操上身所以直接玩physique

175cm 76-77kg bf 16-17%
我腳太廢 都係打算學physique 睇Ryan Terry自學中 另外好鍾意睇Cbum but 佢classic

181cm cut到3月尾被迫中止cutting 72-73kg 9-10% fat
btw 我鍾意breon 個physique多啲

感覺好似圓滿協調啲 cbum就太高大有啲冇咁協調

利申不專業9up
我比Cbum 19 mr.o 段solo吸引咗 睇到不能自拔
利申非gay
無謂獻醜
我覺得2017最正
而家留鬚真係搞唔掂
聽kof live講佢留鬚係因為judges叫佢留話想要返8,90年代既味道
我有教練教,我覺得無人教幾難自學,好多好細微位要留意
Viuv經緯線講開健身房果條女係邊個?
其實請個有經驗嘅教練備賽要幾多錢個月,教埋posing,有冇師兄有跟?分享下一個星期幾堂,一堂幾錢幾耐
有pro card既教練係咪好貴
冇咗尖 屋企又窄又冇大鏡 好難睇住練posing
仲有邊度買到resistance band?
冇pro card有啲都收$1000up一堂pt
想問下有冇清食開EAA
通常大家買丸定粉
有冇推薦
因為新手FAQ無寫
我自己覺得
有錢同想方便同怕粉難飲>丸
想平啲同操野嗰陣鍾意飲有味既野 (assume你買有味)>粉

因為我係邊操邊飲 所以我會買有味既粉
咁粉啦
有冇咩牌子介紹
Thx ching
其實做得多深蹲會唔會腳粗,patpat大?
Amazon
或者淘寶
迪卡儂無重嗰啲
唔係就係追求呢啲咩
我窮撚買my protein咋
落樓下公園, 用手機SET 腳架自拍片, 我都係咁練
又嚟
有無巴打買左nutroone 90lbs 果隻dumbbell 覺得點
啱買咗body attack
係下唸緊係咪唔使跟佢個dosage
唔想一次飲15g
好似好多
打算減半算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞