(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我都長期有泡
發洩到架

一有人覺得你overreacting就打到佢入深圳人民醫院
我地呢度個個都明,唔好太灰,肌肉有記憶,遲下一定好快操得返架
屌 真係好想打撚7佢地
以前到leg day就好辛苦 而家係屋企冇得操對腳仔就希望日日都可以係leg day.........
細重量db 玩保加利亞蹲 已經會好甘
尋日做完今日屎忽勁痛
今晚試下先
買左條Trx好驚爆門
隔夜尿都會有泡,最重要係d 泡會唔會散
會散就無事
食蛋白要好大好大量先有問題,大約係自己體重(唔記得kg 定lb) x3 咁多g, 仲要係長期食
正常 body 80kg 樓下撐門框都應該安全 , 再重啲真係要拉爆入牆先隱陣

淘寶參考圖片
蛋白尿代表腎已經超過負荷 , 唔好再計咩體重幾多倍啦 , 試下多啲飲水有無改善 , 無改善就再將蛋白質吸收減半
Why are we still here ? Just to suffer?
尋日買左對15kg set 當係安慰劑頂住先
我唔做尖啦JoJo
諗住sip喺道門 應該ok掛
想請教 見好多都話保加利亞後腳要膝頭掂地
但我屋企用嚟做保加利亞張凳都比啲教學片高 咁應該唔需要掂地?總之痞到再後腳落唔到去就OK?
咪燈
旺角返咗好多 但我拎上手覺得麻麻 有個lock啲餅都好鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞