(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區73

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
好少會難飲
奶粉伏好多
我已經答過佢,唔想要肌肉就做cardio
eaa其實有邊隻牌子有丸裝?咁咪要食好多粒
呢啲時間最緊要 keep 住肉量先 , 一星期做一次最少 30%重量

推三餅嘅就屋企推住一餅先啦
旺角家樂坊15樓 Amway
心已死
有無巴打搵到tmt手套 淘寶唔知點解 唔送香港 兩年黎都未試過
你瞓左幾耐 ? 反送中之後已經唔俾運防護手套
想買就用集運 , 內容就寫保暖手套 , 仲要唔好寫顏色
咁西大獲
禁運條 list 水蛇春咁長 , 寫明黑色就算係底褲都隨時被扣關
我之前 一次買左3套手套 到而家用爛哂 唔知大陸西玩到咁撚大
我買彈力帶 , 內容都只係寫運動擴胸器咋
用集運都應該唔得,付款果時已經彈個禁運品乜乜乜,唔好話手套,之前想買護腕,助力帶果d都唔得,最後香港買要成百幾蚊
就算比你付款成功去到集運倉都可以拒收彈返轉頭,私集要先問清楚先好
內容果度唔洗咁誠實 , 不過有啲野呃唔到 , 例如電筒 , 行山棍咁 , 因為一過X光機就穿煲 , 不過有集運肯加少少錢帶 , 不過會遲幾日到
我用開官方私集順豐,我對上一次已經係今年1月左右,內容果到其實要買家配合,但好多都怕麻煩(呃) 唔會博,同埋果時基本上全部過關香港都比人開箱check過,有埋封條,但而家情況有無變就唔知,所以最好問清楚
Home gym day 8
身心俱疲
官方集運梗係捉得緊啦 , 我 12 月買左幾套 black bloc 都收得到
有冇得check完就走?
冇人理你 check完就走得 不過上個月去就冇開 而家唔知
雖然知calorie deficit先可以減肥
但如果想上身增肌下身減脂係咪無可能
對腳大得快過上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞