[Mac撚] 用家/買機集中討論(35) 16”趕2019尾班車,Mac Pro仲未見影

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
估唔到我部新2019 MBP 13"唔夠3個月咁快壞咗 其中一個USBC 無反應
我部32想升埋64添
硬係覺得無得後加應該升盡
已經有部desktop 64GB
照用
唔叉電應該冇事
HyperDrive PRO 8-in-2 呢隻又點睇?
日森cyber monday買左satechi,造工幾好。不過新機未到手未有得試。
巴打係啱啱個星期一買? 直送過黎香港?
9號買,13號DHL直送上門。細細盒野,用個鞋盒咁大既standard box包住...
有冇人知MBP 16" bootcamp 個 display driver整番好未?
之前入WINDOWS 會detect唔到張displaycard
巴打買咗邊個?買咗幾錢?
我買V2 嗰款,連運費6390 yen ~470HKD
本身諗住買有4k 60hz嗰個新啲既款,不過嗰款係dual type c,只可以插macbook。另外,計落差價都夠額外買多個hdmi to type c Adapter
icloud 過定點
咁平嘅, 我啱啱買咗, 成600幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞