有無巴絲打鐘意玩P社喲戰略game?(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
想睇樓豬玩eu4 填色遊戲
剩係得我寫故,幾時到你地寫呀
玩唔熟
成日開局都開到柒下柒下咁
填色遊戲不了

想睇ck2 溝女多啲
介紹左你個stellaris 故俾入睇, 當入門幾好
Ck2
溝仔呢?
好似無golden century個dlc
我唔太熟eu4 等其他巴打答你呢個dlc需唔需要買埋
有冇人知hoi4仲有meh 好玩ge mod
Kaiserreich road to 56 開多幾round都悶
empire bundle 再加golden centry 就齊
仲係個堆collection 可買可不買
本身隻驚唔好玩 點mod法都係悶
我而家係新出DLC果排就狂玩刷成就 玩左個幾月之後就棄game等新DLC

MOD來說 八年抗戰整得幾有心思Millennium Dawn未同Modern Day合拼果陣仲好玩 而家變左垃圾
玩hoi2
有玩過Fallout 嘅話
Old world blue 真係冇得頂

過咗海就係神仙
上到岸就可以瘋狂強姦大英
Eu4其實老實講真係一個填色game, Vicky 有深度好多
CK2 深度多啲
月經提醒

記得unfollow呢條奶共賤渣youtuber siuking

佢仲有twitch,記得unfollow埋佢啦
eu4 玩建州 ->滿州 -> 大清 易咗好多
不過好少玩中土帝國,唔熟佢啲mechanics

我去到150x先form到大清帝國,但又唔想浪費啲點去core地,因為我知道有個任務係可以俾曬所有中土core你,條件係你食曬Northern China25塊地+明唔存在

應唔應該等呢?雖然我本身都有CCR -45%
仲睇佢做乜, 棧激親自己
我等到時有人爆佢大獲,留低證據咋
又唔係成日睇,係佢tag全部人自知佢又留低啲奶共白鬼youtube片

物以類聚,咁撚愛國唔撚返佢啲支那,留喺德國把撚

佢俾人篤灰嘅話我一定第一個出嚟笑鳩佢
順便report埋俾德國政府,踢佢出德國/歐盟
用心良苦
有冇人可以教下小弟點上手stellaris? 唔係好明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞