有無巴絲打鐘意玩P社喲戰略game?(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
youtube 有好多guide
我上個月買左7個dlc,
17美金齊dlc?
我都蝕左幾舊水俾paradox

諗住佢1.3 會大改,應該未咁快出新game

點知黎bundle 賤賣
好彩聖誕冇買到
有冇人知最新版eu4有冇繁中mod 唔想睇殘體 冇就睇返英文算
我用聖誕果張Q旁補貼DLC錢
可以揀日文既,如果你識得睇的話
free down左ck2
想知仲有冇繁中mod update?
買左2隻eu4 dlc 同base game

不過計落都有賺
無用,ck2 同eu4 你都係要睇好多Reddit 同YouTube guide
全部都係英文,早d 習慣英文版仲好
好想玩ck2 multiplayer 但連線太差
Hehe 啱啱$17買dlc 主程式遲吓賣key算
無謂比較啦 各有各好玩
玩呢隻game 學得最多係外交 唔用一兵一將都食到其他國 用小國又有小國嘅生存之道
文明帝國係civilization?
冇玩開不過civ好似比較即時戰略?
不過我意思係各有各玩就得 唔需要比較邊隻勁 欣賞每隻嘅系統就算
玩啦而加抵玩 呢隻嘢dlc怪嚟 襯而加齊入坑
我遲吓都想玩civ 都買齊咗
Btw, civ係咪假地圖唔同派系打?
有無group 定期一齊玩架hoi4 ck2 eu4 stellaris 乜都得 好似tommykay 咁
我以前開過 但大家都忙 約唔到
有random 地圖, 然後turn base,睇ai性格做fd or 敵人
文明比小朋友玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞