有無巴絲打鐘意玩P社喲戰略game?(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
年份限制左發展
死症黎
事實證明戰場寬度係戰場上好重要既野黎
好靜……
希望大家冇咩事
ck2 sword of islam dlc 免費
原來而家ck2 本體仲免費緊
本體唔係永久免費咩?
以為剩係做一段時間
就黎又聖誕,預先推一推
已經特價緊啦,又係50%囉
imperator free week

試下先,不過呢段歷史完全唔熟
HOI4 新launcher 搞到啲mods仆晒街冇玩一排見autumnsale 買埋Man the Gun點知乜撚mods都玩唔到,要搞好多嘢
第一次玩神羅
煩到痴線
雖然好有成功感
不過應該唔會玩再玩eu4
你試吓del晒啲mods再down過,應該會冇事
去documents file del 成個mods file 加 叫類似mod register嘅file ,跟住咩mods都唔開入一次game先搞掂好彩唔洗逐個mods delete download ,但都好on9咁大個問題更新前自己冇試過
嗰班瑞典人不嬲都係咁
https://www.humblebundle.com/games/paradox-management

humble 又有paradox bundle, 今次係prison architect, cities skyline 同surviving mars.

$1 個tier 最抵坃
上次買左ck2全包真係抵到爛
又到聖誕係時候買game唔玩
如果係Plutocracy應該會幾好玩
同埋個mission tree太細,重要做埋tributary,屈服喺中國皇帝之下……
明明有機會建立啲類似威尼斯嗰啲級數嘅貿易大國……

可惜
整個貿易點比香港就好
HOI2
用國民黨一開波打7共黨, 再全部民兵戰略轉移去山到隔住長江防守,
血戰幾年狂爆兵頂住, 之後反攻日本

個人覺得最好玩, EU4真係唔太識玩
D海軍其實點玩
玩左幾十個鐘先成功用日本侵華,但一玩海軍就r哂頭
唔記得講 hoi4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞