有無巴絲打鐘意玩P社喲戰略game?(3)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
未玩過stellaris,好似好正

https://youtu.be/LAh_0Mj5WtI
最和平嗰個原住民政策唔係可以減100%咩,派一堆兵長期駐守殖民地其實都唔係咁過癮尤其是東印度群島嗰堆地一出就七八千土著軍,由歐洲派兵勁遠,又冇殖民領幫拖
遲啲有performance patch
有無人已經玩緊La Résistance?
上面排掣變得好核突
我都覺
https://youtu.be/6XBDoHQwSck
西班牙內戰一開四
諗起fuhrerreich
諗緊玩西班牙邊個idealogy好
之前睇啲dev玩anarchist好似幾正
條focus tree太花多眼亂 然後又多mission
都唔知要做咩先好
右上角個filter幫到你
轉玩葡萄牙先都係 睇落簡單D同埋熟習下新功能
玩法國嘅話自己殖民不如喺兩牙手上搶
群星係唔係p社5萌最易上手,定eu4
你個inflation 都好誇啫
hoi4
hoi4係咪買cadet version就得
睇完都唔明點玩,唔知點打杖點先可以贏到同埋空軍點玩
建議襯特價買齊晒啲expansion,如果唔係冇乜嘢玩
陸軍主要set front lines,空軍要assign missions去啲regions。
點樣可以ensure自己打得嬴對面?我識set 前線,但唔明另外嗰function , 同埋點樣可以令d兵仔stay 係個 捉點
要保障自己有足夠army units, supply, manpower, equipments,除此之外可以modify templates嚟增強units嘅戰鬥力,hoi4 wiki有tutorial教基本操作同技巧。最後我想問咩係捉點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞