慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
唔會冇盾用 佢拎走左某個分支既盾 令到個條分支既隊長冇盾用 本身主流個隊長都係有盾用 用到比Thanos打爛為止 然後選擇隱姓埋名既隊長拎住其他分支既盾出現
無cm 無sw無可能打到thanos
cm背住遲大到既名
成套戲最搞笑真係thor

認真商議緊決定 就見到thor戴黑超 同Un緊
應該唔洗經portal, 佢地去1970都無portal落腳,hulk只係負責打開門
雖然話今次係一個完美句號
但唔明點解d人會覺得之後冇吸引力
Thor, Cap, Aquaman, Nolan Joker上畫前一樣冇人覺得吸引
BP DS唔夠吸引因為三巨頭仲係度,有比較
黎緊玩X men互動,宇宙路線,對我黎講仲吸引過以前舊MCU

遲d一定會交代返Thanos事件,驚動左宇宙神,干擾左Multiverse,可能好似紐約大戰嘅古一咁,交代埋其他星球點應對snap
去到宇宙就無事? 你估dr無睇過依個結尾咩
可唔可以話2023 CA番去送石之後留喺佢嗰個時空生活 到自然老先傳去2023 等2023後生既自己走先出黎坐

咁2023出發前既自己就唔會見到老左既自己 改變佢還石時做既野
龍珠超有解釋,穿越時間只會造出新既一個未來,
未來杜拉格斯返左古代,救返悟空,殺左斯路,

但佢個未來時空一樣係全部人死晒

AVG 同龍珠個解釋應該一樣
CM太早出場會冇打戲做
其實滅霸冇出班兵既話,CM同SW兩個可能已經夠做低滅霸
1. 宇宙好大 釩合金只係地球最硬
2. 係 現時所有無限寶石都已被摧毀
3. Nebula 2023被係有條金色邊係頭 依家死既係2014 time travel黎既nebula
you’re so big now
由DS 講1400萬個outcome已經肯定有平行世界啦

今場古一都講左你改變mainstream既歷史就會有分枝

一定有平行宇宙

但可以肯定係
Russo Bro 淨係想focus係呢23套戲既時間線上
只有幾條平行世界線係故事發展點都要出
2014 thanos
2012Loki

其餘所有佢地都想用唔改變歷史歸一黎解釋
其實你有冇認真睇套戲?

佢要殺三巨頭唔係因為自己怕死
佢喺自己艘船上面睇到nebula嘅回憶
見到自己死嗰時都話呢個係佢嘅destiny 佢已經贏咗

真正令佢起殺心嘅係avengers time travel揾石想undo佢做嘅嘢
因為咁佢終於明白自己原先個計畫係冇用
剩低嗰一半人都會諗盡辦法去還原一切 即係佢做嘅嘢就會冇意義
所以佢先會話今次佢會毀滅成個宇宙 然後整一個新嘅出黎
咁嘅話就唔會有人記得之前失去咗啲咩

而avengers夾埋已經阻撓咗佢起碼3次
(New york一次 avg3一次 avg4一次)
所以佢先咁火滾要整死曬佢地再搶石
正常 一個wanda已經咁勁
同埋無人諗到一個月內已經做好手套加齊石
有無人都見到im就死果陣鏡頭轉過去thor 佢用鬍鬚紮咗條鬢辮眼淚流到一半即刻收返

隻老鼠都係
janet出到黎見到hope 都jellybean啦有咩關係
應該係一開頭召雷個時著裝+轉左造形 好似係
一分一秒都運行緊,點解唔係新時空 ?整出左新時空唔影響佢返唔到主線架喎。
Ban條春咩
最少都開左兩個平行世界線啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞