慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
事實上真係冇人識佢
得5年前喺SF變大之外都冇喺世人前響過朵
之前Amazing又重鋪想拍點知又fail

但真心覺得fail得太好,唔係咁就唔會有Home coming,冇Home Coming Tony呢個角色又未必會寫到做老豆呢個心理咁深入

索尼罪大滔天
前設係CA返去還石既任務
就係想消滅平衡既timeline

假設original timeline 既CA
返左去1970年還石

咁順應因為 冇左space stone 既timeline 就會消失

而CA就停留係original timeline 既1970年
由自己衰老

理論上只要解凍後既CA唔知道有未來自己既存在
歷史重演 到2023年又loop返過去還石同衰老
老左既CA就可以行返出黎 繼續生活 因為個loop已經complete 左

(依part 我9吹) 而依樣野 其實係要carter配合去做場大龍鳳
解封過去既CA 同令CA以為carter已經另組家庭
咁樣先可以確保CA可以係original timeline 既2023年返去1970年還石

所以可能個故事先冇講實carter 老公真正身分?
無錯 原本目標係送手套去量子隧道 係中間出左意外 變左Thanos搶到手套 而Iron Man係最近佢個個 所以就變左要搶返手套 收晒佢地皮先再搞
咪係 依家咁講都係大把人話點解呢個唔啪嗰個唔啪
唔係,總之今集返去以前做乜都好,都唔會改變過去21套電影既故事
只會產生N個唔同發展既宇宙
CA2既Paggy一樣冇同CA結婚
CA返1970之後結婚變老已經係另一個宇宙
過去21套電影從來只存在一個CA
你重睇dr. 啦
靈魂係醫院個時 古一睇哂自己嘅未來啦
點改變都係醫院死
美隊同ws都有強化過
如果唔係出咗CM 地球總動員都唔會夠冇石Thanos打
同埋大家如果留意到
美隊番去同宇宙B 既carter跳舞既時候,carter 係喊緊

即係cater 知情宇宙B個美隊已死,眼前既美隊係未來黎

之後可能美隊改名換姓咁生活落去(宇宙B美隊照舊溶冰番生)
或者孤身一人落去,因為carter 會同第個男人結婚
或者第個男人就係改名換姓既宇宙A美隊

至於佢點拎個完整盾比宇宙A既Sam
就唔係好明
可能係宇宙B比宇宙A既美隊改變左

以上純鳩up
唔該你再重睇avg3
更有可能未啪已經死
今年7月上?
咪搵左佢姊妹幫手
唔咁講,D人就好似之前D短片講蟻人入佢身體變大秒殺,Fan幻想可以有一萬種殺Boss既方法
cm比人彈開左無得啪 同埋手套未甩
係得im有方法過石 正正同dr 講既last一樣
應該變女權電影
Yes,Thanos一叫母艦開地圖炮已經炸到成班人死死下
個手套係tony整 應該要佢先可以咁樣一瞬間換套落自己度
一雞死一雞鳴 自然有新boss
同peggy跳咗part舞唔等如同peggy結咗婚架喎,象徵佢過新生活啫,之後可以分手再各自同第二個結婚㗎
其實有ebony maw係挽法術 但今集無乜佢嘅打鬥戲份
唔只一半 殺哂咁滯 係有幾個高階xmen先知發生咩事
例如神奇四俠兩公婆所出嘅仔仔
應該唔係啦,Time stone個運作同antman機運作唔同,time stone無平行時空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞