慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
個人覺得
Ca 由A點返到B點還石 再同自己女朋友一齊,之後老左先再返a點
跳舞個幕明顯係CA1個年代啦
架車
Peggy造型
其實係得一條Timeline
定出現2014 no thanos, 2012 Loki , 1970隊長peggy結婚timeline

你睇之後Loki套劇實會答你
有埋戒指喎
仲有swDS 點解唔係專責保護地球?佢有成條危害地球黑名單

同埋Asgard 宜家係長居地球?咁都算係一個戰力既
係 所以果個時間段
係唔會爆發IW 至少 無thanos引發

仲有gamora去左主時間線
該時點既銀河守護隊又會大變樣
可能直頭冇Guardians
奧丁個寶物庫唔係話入
睇下thor個身材再講
ds睇咗劇本無得駁
雷神個演員真係肥左定cg黎
Thor笑死
老年ca拎走咗個盾咁解凍ca用咩嘢
假的
Cg啦 佢係長期都好fit
還左石 唔改變過去 就會回到一條Mainstream
成套戲古一同Hulk已經強調左啦

而家可以出現新timeline 既可能性
只有2014 無thanos 既B線
隊長番去結婚既C線
Loki 偷走左既D線

Loki果到就擺明為電視劇鋪路
一定有食嘢增磅
不過咁誇張一定CGI過
唔係唔會留鬚遮住個下巴 做少樣嘢
蜘蛛仔五年後返生都仲係讀highschool?
休學5年後唔會跳到上u掛
死多件至收得工
ironman個陣應該諗到過去搶手套自己啪手指先解決到thanos
但係佢唔肯定呢個係咪DS見到既唯一一次勝利
DS就舉起一隻手指
比個msg ironman:係呢一次
就係咁
根據奇異博士話既千萬份之一贏就一定要爆發avg3
要有Avg3 先會有 avg4 千萬份之一可以贏

而其他既宇宙 無爆發avg3既話 全部都係博士口中千幾萬份收晒皮既宇宙
收得皮即係thanos 全勝
Loki都應該唔會再係Mcu電影出現
因為而家mainstream 佢地兩個都死哂

佢同Black widow一樣
一個拍完電視劇 一個拍完前傳電影
就同Ironman captain 一樣bye bye Mcu

Thor就應該會係咁客串宇宙線既phrase 4
唔係點
失蹤5年可以跳級咩
古一同hulk 只係講有石同無石個情況
無講過話mainstream呢樣野
因為一開始已經講完又講
兩個宇宙 係唔一樣
但hulk送佢去還石點會係送去二戰 1970都過咗20幾年喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞