慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
起碼講緊復仇者計劃嘅起源同Fury點解會冇左隻眼 幾十蚊就當豪俾佢啦
佢嘅出場時機已經係弱化左佢唔少
唔係變超人咁霸道
返到,好似佢喺紐約都返到去1970,佢揀遲啲返去啫
前者合理D,後者同套戲既理論有矛盾
唉...堆盲毛仲一路針撚住呢點
講撚到口臭
啪手指一定要影響到個時空

唔通同時間點將來回歸版權加入嘅x men未出世咩

大家期待下個階段啦
佢果時目的的係搶石 達到目的
你見佢無殺到Im Nabula Captain Thor就知
唔係要屠城

但佢睇完nabula既未來之後
發現呢堆人唔聽教 殺一半人都唔夠
要殺哂先可以rebuild佢理想宇宙
咪認真打
拳腳交 冇話咩星人勁啲
根本CM太屈
所以擺佢咁後先出場

thanos 其實物防已經爆撚左
根本一個坦左成支軍隊九成傷
咁先勁, 如果做完endgame 先做cm, 我唔會入場睇cm 了
如果冇產生到平行時空,咁2014個Thanos已經去左2019被消失,咁2014個美國隊長點樣經歷返A3事件?如果冇經歷到所有野已經唔同晒好難唔係第二個平行世界
咁係咪Loki就冇死到?
Hope講左一句Cap,然後同Scott對望微笑,呢幕又係好正,如果大家仲記得Hope好嬲Scott犠牲左Hank Hope去幫Cap,串佢Cap Cap Cap同人好熟咁

但Hope化完灰醒返,好似深明大義咁,可能DS同佢講你條仔同班Avgs拯救緊呢個世界
其實呢兩集咁趕,split開三集再詳細解釋所有位就最完美, 又可以玩多年
識飛,推唔到
由你知道cm嘅力量係由tesseract度拎返來就知唔會淨係靠cm就夠揪

goose
On9 泰坦星人
上集 輕鬆屌打hulk
Mission report, September 16, 1991
第三集講滅霸用最愛嘅女兒去換
佢個女唔信
紅骷髗話係真
IRONMAN撻手指只係救番化左灰既人番黎 化灰前死左既唔會救得番
GG2片尾個彩蛋都未用
一定有下文,睇下gg3有冇其他人客串
仲有
new york大戰宇宙個下 stark已經搶藍石失敗, loki帶走, 已經變左個新既平衡宇宙, 呢個宇宙發展落去係點唔知了
其實全部都有影響 thor去同老母傾完計分分鐘搞到佢唔使死
tony老豆可能遲咗坐車又無事
其實要FF可以無限FF
唔關Howard 事啦,1970年係講緊Howard 老婆臨盤在即喎,即係Tony 未出世。睇返Cap 3,Tony 大概係中學定大學時期,Howard 係同佢老婆要出trip而同唔到Tony過聖誕嗰一日死㗎
Mission report, December 16, 1991

仲有
new york大戰宇宙個下 stark已經搶藍石失敗, loki帶走, 已經變左個新既平衡宇宙, 呢個宇宙發展落去係點唔知了
其實全部都有影響 thor去同老母傾完計分分鐘搞到佢唔使死
tony老豆可能遲咗坐車又無事
其實要FF可以無限FF
唔關Howard 事啦,1970年係講緊Howard 老婆臨盤在即喎,即係Tony 未出世。睇返Cap 3,Tony 大概係中學定大學時期,Howard 係同佢老婆要出trip而同唔到Tony過聖誕嗰一日死㗎
Mission report, december16, 1991

屌笑到我仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞