慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
係咪冇交代過點解CM冇變老?
專登留返條尾,應該係美劇交代
有冇BW嘅FANS
BW就咁係上半死咗之後連葬禮都冇
明明都係元老之一
勁心痛BW 個角色勁悲劇 佢咁嘅結局
好多人睇完都唔記得佢已經犧牲咗
雖然我係IM鐵粉 但都幾鍾意BW
兩個我最鍾意嘅元老都死咗
其實將來 e.g. 2020 仲會唔會有石出現?

假設我地睇既宇宙線係A, 一去到2019就會出現隊長還石
其實最癲係,人類竟然集齊到咁多粒石,仲整到Gaulet去用粒石,仲要收哂成個Thanos軍隊既皮,正如Thor 之前所講,全宇宙都會知,地球已經係preparer for higher form of war。
黎緊好好奇地球會有咩新英雄幫手,
Cm Gotg Thor 已經走哂
反而我覺得phase two就係想將setting放翻喺SPACE? 畢竟phase one都用咗好多情節去帶入space呢個setting,我諗就係想過渡去講太空宇宙。
例: gotg遇上Adam warlock
只要avg1/2重要大事既時候,佢地係另一邊打緊佢地既故事,就可以簡單解說佢地唔在場
即係你可以黑豹俾手套gg仔再俾cm
Gg仔俾黑豹俾cm
Cm俾gg仔再俾黑豹
但埋尾個結果一定係會去番iron man啪手指犧牲自己先完到場
由Tony去救universe真係最恰當
現實都係IM一套片救左成個MCU
冇IM就冇A4

最尾you can really take rest now呢句都有好深含意
戲內戲外意義一樣
你入場留心睇多次啦

邊個啪邊個死呀
雷神有stormbreaker都唔夠冇石Thanos打
屍都冇點樣喪禮
係,ds1個時都透左古一係一路睇住ds,亦都預視左自己死亡個moment
其實都係為班因劇情/現實原因唔會再出現既英雄完夢
時光機個度已經串緊大家唔好信電影電視既理論 跟手佢再都作一個理論出黎
最緊要係你信 先可以睇落去
俄羅斯練膽大法
我覺得班xmen真係要兜嘅話會比hydra收埋班人 而且班人9成係hydra整嘅 咁無理由會scan番自己d人 或者叫兵器

而且個陣hydra滲透哂所有地方 秘密整xmen都唔難
睇下wanda quicksilver
有中文字幕即比錢
我覺得佢個樣最fit最襯 依家個短髮look 勁型 care到個角色
之前一直麻麻佢
原本係還石就完無諗到nebula call thanos+大軍
古一更加講過 人嘅命運改唔到 即係ironman係成功嘅關鍵
同時係佢係呢個世界嘅終點
老CA 番到去1970隱居
同時間有另一個CA冰封緊
一路發展到A1234

除非老CA走去干預 例如早d去救冰封自己出黎
唔係既條線唔會有平行宇宙 一路都係主線
跟本為開劇整出黎喇
本來好易明,問題係年老既巨腸又出翻嚟
呢個好笑
佢都係腮骨大,外型上應該都係咁上下效果,同埋佢金髮好似會好奇怪...
btw佢做ww紮髻果時都係麻麻地,係之後放返長曲髮落嚟先勁正勁有女人味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞