慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
肥雷神:gotgaotg
怕咩 納米補牙
小朋友蛀左咪等換個排新囉
果D又用左"回到未來"理論
就算見到自己比人斬頭都好淡定
咁佢搞到有loki新時空之後,都係去到主線1970,之後又去返主線2023,做左新時空唔會返唔到主線
Predestination 6. cap 永遠loop緊

Ps 未睇
乳齒嚟啫,換咗牙之後就要記得刷牙先瞓喇
屌我都諗緊
最驚唔刷牙訓覺
呢套都係做得好好睇
預左啦
但返黎依個宇宙 唔係一定要經過個portal 咩?
佢係河畔出現 係咪等於其實佢一直都係original timeline 等到 還石果日
有幾個疑問
1. Thanos把巨型雙刀究竟用咩做?可以砍爛釩合金盾,但又比Captain Marvel整得爛

2. Time Stone還返比古一之後係咪按照正常時間軸比Thanos毀滅左?

3. 由於我坐得太前仲要3D,好多畫面睇唔清,我分唔到邊個Nebula死左同去向
佢無去到2012之後既世界?
同埋你都可以話佢係Loki改歷史前就番左去1970
所以佢地未踏入2012Loki既世界

再講白d
Loki線擺明係Disney落order加既
合唔合理都要隊落去 唔傷害主線就得
之前睇訪問 有問過佢鍾意邊把多啲
佢都係話stormbreaker
war machine 同黑寡婦通訊嗰段講殺黑幫嘅人開頭閃過下係咪講緊制裁者

套戲好多感動位,好正
呢段笑到仆街,不過點睇都係thor贏喎,名都改撚埋人地
佢見女個時 等緊scott講peanut 但冇講
都重傷到行動不便 成個廢老咁
如果ban 左平衡世界既話
nebula 唔死同 老CA 出玩根本有衝突
其實遺憾係佢見證唔到終於贏左大家番哂黎果幕
有冇認真睇
Vibranium 係地球上最強金屬 但唔係全宇宙最勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞