慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
有冇人覺得最尾靠CM同SW兩個女戰士實力先可以扭轉局勢好正好有意思?
而且兩個既誕生都係因為無限石
間接表達左無限石既既可怕同重要性
其實最尾如果兩個女士唔夠打,都可以叫埋奇異博士
3個一定夠撚鳩冇石既滅霸
只可惜劇情需要,要博士死,IM出黎做英雄埋返個好結局
一開始IM仲話pep唔鐘意著佢整既衫, 點知大戰個陣pep著左套甲出黎好正
啱 所以即使去到Hulk咁 大家力量肌肉差唔多
都係比戰神撚狗
撻手指救人係Hulk
Iron Man係撻手指埋Thanos單
我都想講呢句一係佢係九頭蛇 一係佢就專門負責累死隊友

永遠嘅DADDY
而家係出面fing緊個個
係因為tony(原世界)介入而走甩左個個Loki
This Loki not our Loki
成套野所有有問題都輕易有合理解釋
玩time travel做到咁已經好難再好

唯一一點我唔滿意係Thanos個頭馬
超能力條友一野就俾個黑人女將軍插死

明明A3佢用超能力隻抽好撚勁
係Im 同Spidey用計先殺到佢

今隻一野就插死左
其實個幾條時間線只係比到大家睇到畫面既平行時空
所以現時點既CA 應該係在 當時點 既CA 醒番就番黎, 不過就偷咗個盾比 Falcon, 但我覺得佢有時間石, 所以佢其實係咪可以將:
- 空間石變番魔方
- 爛左既盾還原
等等...
暫時知道故事係咁:
James Gunn已經基本寫好gotg3劇本,但出事炒左後就hold住,中間傳過disney想用呢份劇本搵人拍得冇人肯制。最愛James愛回家重啟成個gotg3 project
而羅素兄弟講過iw入面 gotg班友d台詞係搵james幫手寫,而GOTG3太約同IW差唔多時間一齊開始前期劇本創作。咁我好相信James已經同羅素兄弟傾過avg4個大方向係點。所以我開始期待肥雷加入gotg點玩

有錯請居

冇thanos嘅2014已經係另一個宇宙
hope好型
d動作好瀟洒
Rip
有呢幕? 打仗太亂, 我淨係睇到巨人antman踩死左個好似係勁人
打錯,要博士治水救大家先岩
黑妹插死個個應該係叉佬/叉女, 超能力佬係最後化灰死
其實最想cm出多幾下激光對衡下
戰神打撚到肥仔雷神仆街
fox既xmen
yup
1. 主線
2. 2014 無thanos線
3. 2012 loki for disney channel線

4. Captain 1970? 呢樣可能open ending
反正唔會影響mcu發展
i know
captain amercia ass
成套野所有有問題都輕易有合理解釋
玩time travel做到咁已經好難再好

唯一一點我唔滿意係Thanos個頭馬
超能力條友一野就俾個黑人女將軍插死

明明A3佢用超能力隻抽好撚勁
係Im 同Spidey用計先殺到佢

今隻一野就插死左

勁嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞