慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
隻米奇先係成套戲關鍵
咪係冇人理佢咁滯
Antman一返黎就係個笑點,全部人得佢唔知發生緊咩事同講緊咩野
連Gamora都認唔住問Nebula:下?呢條垃圾係我條仔?
唔怪佢得最後走鳩左
有無巴打絲打有印象, ca好似其實見過老peggy
https://youtu.be/ZqDD2kEKHhY
如果直係咁推理老ca 隱姓埋名,peggy姐未全場忍住,心諗,你個分身係隔離房
黑豹就不了
agger唔還古一就有排搞
antman個角色就係似d人冇睇開marvel就特登睇av4 咁,睇到1999
我都贊成依個係最合理嘅解釋

但一涉及平衡宇宙,就會有個問題,隊長點樣可以選擇去番時空A定時空B嘅2023年呢?
如果經番時光機儀器就可解釋番點locate佢本身嘅「宇宙」,但明顯佢唔係直接係部機出番黎
其實係咁多集落黎都傻開,個定位(熱血衝動傻)已經番唔到轉頭,只可以傻到尾
連演員自己都話搞到成個戇鳩仔咁已經冇乜意思
唉但其實佢又真係幾可愛
Antman同DS同lv 啦 冇佢就冇時空穿梭呢個概念
因為隊長最後出現左
Dr strange冇time stone
冚世界鏟
pepper經過im3之後其實佢自己係咪算係有能力?
噴火?
以peppy同captain性格明知Hydra仲係度可以忍咁多年唔出聲反先奇,不過算我等羅素兄弟解釋
到左endgame仲要睇佢跳舞果到真係睇到好燥, 多謝wm打暈佢幫我順番條氣
想問下雷神係堅增肥左 定ai整?
勿插
可能喺個邊做九頭蛇隊長呢 邊個知
一係揀佢一係就要揀棵樹呢下真係好正
Nebula冷面笑匠
呢幕係時空A
老CA去左時空B同Peggy一齊左,時空B就唔會出現呢幕
Cg
gamora爆佢蛋蛋真係大快人心
著膠衫就得,唔駛用cg同增肥
其實有個好撚大bug
中間講到將antman邊返細個咁易
最尾將ca變返後生又得
或者將佢條女臨死前帶返黎再變到佢後生返又得
其實係好撚有用既發明
純粹真係ca唔想拍落去
CA2既peggy係冇同Endgame CA生活到老
一齊生活係另一個平行宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞