慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
舉例,如果一開始,DS唔比粒time stone thanos,都無人會啪到手指啦,但地球一樣毀滅,thanos會繼續殺落去,無人阻到,明唔明
我諗起mr and mrs smith
一個撚女成性嘅浪子
變左老婆奴都好笑啦
都唔expect個肥仔有幾打得啦 自暴自棄5年
比佢操番2個月都唔同啦 可惜冇呢支歌仔唱
學校都可以係冚家剷
但佢同paggy結婚已經干預左啦
其實cm走個幾月 地球做量子齊石都係一兩日既事 所以遲大到
Thanos就算集唔齊6粒石 佢都係會殺到一半生命 只係相對慢好多咁解
其實新x-men係可以話經過avg4後有班人開始突變,唔駛攪咁多野啦
d timeline
vision唔係比人啪
見到呀 咁大個shot
但sam問佢過成點
佢都無正面回答係咪同左peggy結婚
可以同第二個結
跳舞只係完左個心願

咁當然最好係隊長同peggy結啦
但你地又話bug 又話peggy結兩次婚
收埋兩隻佬
女權
但佢地能力太勁
有一半都可以屈Mcu avengers機
你一打 Avengers一定知

好難搞 最大可能真係Spider man式
畫新時代既xmen
美國隊長=/=強化人,而係個精神
Gg俠遲早俾marvel食番
Dr strange冇咩fans
你擺cumberbatch出黎已經大把女出住水黎睇
peter就留番far from home佢地講解啦 一定會講 呢樣我又唔驚
葬禮嘅意思都係大家一齊懷緬同致敬(壯烈犧牲)個死者姐
唔一定要有條屍係到
墓碑又冇 鏡頭都冇
得兩句對白輕輕帶過
Sony跪撚低咗啦
消失左嗰啲人都要讀返嗰五年架跳班咩
不過我覺得hulk應該reset埋時間去五年前
但主宇宙曾經出現過侄女sharon
如果最後老ca其實係同peggy喺主宇宙一直隱姓地一齊,咁咪應該無左sharon?變左改變過去影響到而家,咁就違返左唔影響現在嘅time travel tjeory

會唔會其實同peggy一齊係佢自己新開嘅平行時空,佢同人過完人世先搵辦法返黎呢個主要時空
唔係唔同方法既平行宇宙 係一模一樣結果方法都會有無限個平行宇宙 只要隊長選擇返去 嗰個平行宇宙就會出現 而嗰個宇宙既發展一樣有無限個平行宇宙 一樣有成功既結局 一樣有嗰個宇宙既隊長選擇還石呢一步 無限loop 無限可能 無限咁多個宇宙
睇到2012 既avenger 叫hulk 行樓梯就覺得好搞笑
Hulk比人bully, 唔怪得咁憎地球人😂😂😂
我都buy佢係跳完舞同第2個結, 佢都話過得好開心, 即係無論同邊個結佢都係好幸福咁過左一生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞