慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
我咁睇
首先大家都係一齊同一時間由avg4呢點翻去過去
所以loki係avg1時空偷走左space stone係唔影響到雷神翻去thor2個條timeline
但loki偷走左space stone個下已經由avg1發展左一條新平行宇宙線出黎
其實咁多人拎住隻手套通街跑左半個鐘, 點解傳到去Tony 手上先要佢啪手指
想拎黎做wallpaper
重點係唔見咗條配方 所以整極都整唔番呢隻盾
唔係話duplicate就整到 點都冇原裝咁勁
ok
其實只要之後套外傳講loki短時間內,無產生大事件嘅情況下比avenger捉番,就可融入番main stream嘅時空,而無引發新嘅平衡宇宙
呢個解釋都可以,即係主宇宙CA返去果下已經冇再出現,只有喺CA留喺1970生活既宇宙先有還盾呢一幕?
咁駁故法無得講
巨大能量
都俾人打到瀕死想放棄,仲可以有幾霸氣...
你咁講法IW片尾個Fury都係CGI嚟啦
Robert Redford Nat Portman呢堆咩約都無嘅又係CGI嚟啦
古一講話hulk早左5年黎 又話strange係best of them
係唔係古一都用time stone睇過未來
佢地本身係想將啲石還返先
點知中途比thanos搶返個手套
最後先要tony落手
你過程可以唔同 但一定要iron man犧牲
呢個係必然下 其實同唯一解冇分別
你中間可以唔同
本身冇人expect過啪
係DS spoiler左比tony
佢先知this is the way
咁一路以黎發生咁多事佢地係邊
佢地唔係Cm 走左去宇宙wo

Captain 2 hydra架船都scan唔到佢地

Mcu 地球線太成熟
你睇CM 都係怕前傳式電影
唔係都幾難自圓其說
其實vision應該有得復活 黑豹個妹應該有保存到佢d資料 如果唔係點拍電視劇
題材係大把,
但睇開嘅角色同演員越來越少,
要重新同觀眾見立關係,唔係咁易
10年最後一集總結, 叫佢客串一下都願意啦
盲嘅都見到有隻結婚戒指
等gotg3解畫
又可以出電影
呢條線專登開出黎for Disney channel既
食住AV4尾水
一出Loki Scarlet Witch大把人subscribe
都無講過2014 thanos大軍係死晒, 你唔比tony許願係叫2014 thanos大軍驅逐出2019時間點架咩。既然我地都唔知, 就唔需要去腦補咁樣會唔會產生出新既平行世界

有睇《奇異博士》應該都會知有關MCU既時間概念, 而古一係avg4入面佢
其他人啪都唔係贏既結果
dr strange食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞