慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
仲有冇果篇文條link
我看得今集嘅ca同agent of shield fitz情況有少少似
咁樣睇兩個ca其實係有可能
話唔定老隊長未必係我地認知個個隊長

現代隊長喺另一邊做過咩無人知 2014nebula都可以照樣傳送番去現代
但有人話要番去原時空只能夠經大大部果個儀器
冇話copy 淨係話安全分離
同你想法類似,假設老CA係穿越過黎交盾就冇Bug
但套戲果幕拍到好似係老CA係喺本身宇宙生活到老咁
其實有冇講過thanos把刀邊度黎?由咩整?
雷神鎚同盾開合體技都無損
代表thanos 刀力量上勁過雷神鎚?
咪撚亂噏啦
果篇其實幾好
要拍5個鐘
班女一齊想整a-force
同埋MCU應該係電影版616主宇宙
今集做嘅所有嘢頂多咪又係多咗幾個平行宇宙
有冇人忽略左Logan狼人無出現
最估唔到係隻老鼠放番ANTMAN 出黎

但真係好想討論下 thanos大軍,

現在點既thanos 被殺, 2014 既thanos 大軍又比IM 化灰, 咁2014 個時間咪唔會有無限之戰? 係唔係有BUG? 有錯插細力D..
私心覺得antman 應該要有更多發揮機會, 前期靠佢去推動劇情, 去到中後期要比番d戲份元佬所以戲份大減
同埋wasp既發揮機會都唔夠多
我想知點解phase 3最後一套唔係呢套係spider-man
唔好玩膠
唔還石嘅
1970s
New York
asgardian
幾條line一齊仆街
跟唔返原本歷史
古一開頭唔肯借石同叫banner一定要還石
就係確保自己條timeline可以跟返正史行
Ca同Im 係new york大戰得佢地講無antman講
心諗真係 明明antman咁大貢獻
交待返後續,等大家唔洗估估下
Bug鬼
果度已經變左另一個宇宙出黎
2014打後冇thanos ge宇宙
好似係
黑豹同佢民族,加奇異博士出黎個下起哂雞皮,
仲有好感動,咁多英雄最後一齊出黎團結打大佬,真係眼濕濕。
im個女好得意好靚女,可憐的im........向im致敬!!!
呢個解釋掂
起碼有個係2014之後冇thanos既宇宙
Starload >>>still fucking piece of shit
果兩個合作左咁多年, 係佢地眼中antman只係一個傻仔小偷反正果d科技又唔係呢個antman 研發出黎
yes
但唔還既對呢23套戲一路發展既timeline係完全無影響
因為改變過去唔會影響現在

只會搞死200x古一果條時間線
包車都得不過爆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞