慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
仲有集前傳你J
不過一轉番紅髮
Nat後生好多 當然一定有CG

前傳後
Im Captain Nat 正式退場

Thor做以前Ironman角色
四圍客串

Hawkeye
Hulk會唔會有新電影

Loki拍完電視劇都應該再見
因為Mcu主線佢同Nat都死左

原祖avengers
得番Thor Hulk Hawkeye
Thor都好難有4
其實美隊都係打過仗軍人出身 估唔到武術上完全唔夠Thanos打 戰神即係戰神 反應又快
後尾一野扔爆架車 再拔石打CM 已經睇得出Thanos反應 頭腦都係頂級 唔係一介武夫
個個無thanos既宇宙亦都無gamora同nebula
亦無之後既事
即係個個宇宙starlord都係keep住做爛仔
唔會有GOTG既team野
Hulk唔拍得
Universal好似唔放獨立電影權
scar jo LI排D相都後生左少少
唔係14nebula攞咗現代nebula 枝嘢返嚟開個量子隧道咩,咁thanos大軍係點進入量子隧道
個刻thanos已經戴左手套,在場連cm都俾佢打到收皮。
只有最近既im加納米甲可以偷到石,所以只有佢可以實現1/14000605
啲人話女武神講過會有Thor 4
到底有冇人個source來源係邊定只係謠傳嚟
如果有班宇宙大軍幫手打艦咪好睇d,得CM一個拆邊好睇
仲有嗰啲「哦!原來Hawkeye 最愛係bw啊?佢唔愛老婆仔女喇?婚外情啊?」
Soul stone 係要拎心愛嘅嘢嚟換,愛唔撚只係得愛情㗎死蠢!佢地一早就係出生入死嘅伙伴,知己,家人
咁上集thanos拎gamora嚟換唔通又係愛情喇喎?
用下個腦喇好嘛?

置頂🔝
佢姊妹都有去2019,好似跟埋一齊去?
二刷完,最尾睇真啲bucky嘅表情應該知steve會一去到老先返,真係兄弟之情在心中。

再要讚多次妙用aou圍舉mjolnir伏線,steve早已worthy,thor早已知。以前thor桀傲不馴,一定接受唔到。宜家嘅thor就好豁達。

三巨頭各自嘅線都完美收晒。剩低睇thor點樣客串gotg。

應該唔止係客串,算係正式加入GOTG唔拍雷神4,Marvel比左其他project Waititi做,睇吓到時JAMES Gunn點玩
Peggy都老人痴呆啦 所以都冇bug到 唯一係個盾點嚟啫 不過都大把解釋
有無人可以解釋下點解thanos 喺A3無用把刀,有無話因為發生過某d事而無咗把刀
有力石 仲用刀?
我以為gamora同現代nebula係同thanos一齊
可以既,但就算唔結婚,理論上佢返去1970生活唔走已經係改變左過去,果個已經係另一個平行宇宙
拎個地球二戰軍人同個外星人比
唔睇cm真係唔會知佢點解會係咁

共伴效應下 CM嘅票房好出色 搞到人以為CM係AV4嘅表現會好出彩 致勝關鍵
(AV3 個call機 )

但AV4睇完之後
我覺得係比人昆入場睇CM
有件事唔明 ca 返左去同條女係返埋一齊
當佢回歸主線交盾果陣 係用返時間器跳返 到主時間
定係 生活到呢個時間再到時去湖邊交棒

呢一點我睇完後會迷思 如果係前者同後者 個平衡時空解釋可以唔同 佢又好隱晦咁唔講老婆係點

係咪代表左佢改變左啲野 但唔講呢

Anyway I'm Ironman 果下 百感交集 自己追左十年劇情個ending 完左後 好空虛

希望ca Im 有機會再係平行時空出黎
同ds 最後俾個暗示仲係1果陣 好q 型
叫佢唔好放棄 之後有段時間睇黎要x men 同Deadpool

同千祈千祈唔好再搵女人做主角 成個war 班女集結果下超冇feel 同cm 佢都有份間接害死Ironman 擺睇cm 系列
因為果兩隻手套都係nano tech整,要佢隻手先可以自動張d石手套過手套
其實出咗CM點都會實力唔平衡 冇佢係到慘勝Thanos 死多幾件可能仲好睇
好多人都講攞左石就會影響平行世界,我睇法雖然係會影響以前個時空,但就唔會影響現在,所以自私啲講影響左以前個時空會由個個時空既av去救,right?
其實CM唔夠六石THANOS打都正常喎 始終CM力量來源只係一少部份既SPACE STONE THANOS拆力量寶石一野打飛佢 一粒>一部份
有咩問題? 點解咁多人質疑呢一點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞