慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
peggy姐其實心諗,不如一老一嫩都要哂
隊長就係想好似正常人咁生活,先返過去慢慢變老
咁連Hottoys都錯,唔止笨大
Captain咪講左佢要過Tony叫佢過既生活
為自己已生

同埋佢都知另一個自己會救世
唔會搞事 專心做番自己

反而你可以話唔公平Cap可以有50年快樂既生活
Ironman得5年...
Hail Hydra
Cursed by knowledge
有巴打有一個推論,係老ca還哂野,留係到隱姓埋名生活,之前我地睇嘅劇情照常發展,等青年ca翻去還野,老ca先行出黎交盾
如果出BD加返幕老CA穿越返主時空交盾應該清楚D
心情未平伏, 今日都冇心機工作
Tony未俾人綁架之前已經爽咗大半世人啦
重點係 現代隊長係咪2012年b世界隊長降凍個下傳送番現代呢
其實嗰5年佢都未必真係完全enjoy 雖然話就話生左個女 但始終一諗起蜘蛛仔就點都有條刺喺度
無話公唔公平嘅
換轉係Cap有得啪手指佢都一定會義無反顧咁去做
電影公司都唔會提早俾晒所有資料玩具商啦,一陣外泄就
理論上唔會,由本身宇宙既CA返1970生活已經係產生另一個宇宙,本身宇宙唔存在一個生活變老既CA
只要有綠石,全部野都可以逆轉

一必都係睇編劇點up
我戲都未入場睇 追呢個POST都追到11 點搞呀
但其實過完正常人生活可以變返後生繼續打落去 唔洗傳位
只係想講如果佢唔想退休都仲有得兜
同埋重點係返老還童呢樣咁有用既野竟然俾人無視
個人意見 CM漫畫原設個髮型 根本冇乜邊個女星係可以carry得靚
先入為主反Brie係女權+西面嘅話 佢留長髮你地都係有位入佢
咁你要好認真睇套戲
你當睇仁醫個結局咁
A去B世界生活 B世界隊長走嘅時候 A就行番出黎交盾俾B Wilson
B去C C去D 一直complete the loop
個唯一就係綠石都搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞