慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
掉red skull算啦咁
Greeting! Stephen Rogers, Son of... FUCK YOU SON OF A BITCH!
友情唔係情咩
其實問得「點解邊個邊個唔啪手指啫?」嗰啲真係要重睇avg3,4
唔該留心dr strange 講乜喇
1400萬605種結局中只有一個結局係可以戰勝Thanos
所以ds先對住im舉☝🏻
係要由im帶手套 啪手指先可以打贏啊!!!!!
只有iron man 唯有係iron man啊!!!!!!!!

置頂🔝
同埋ds 舉一字都其實同tony講左no other way
你做唔做
我諗啲人get錯姐
Love u 3000 唔通又愛情咩
想睇im淨係拎走一粒石 等thanos可以全力接待多30分鐘
Cap: yo 我又黎啦
Nat一命換soul stone,犧牲埋之後同家人(Avengers)相見嘅機會
我由上集已經諗,如果一開波係一個人上山,係咪要落山再搵多個人再上去
佢本身都算半粒石
其實你有冇睇戲架,係lab度Thor爭住啪,Tony阻止佢,話佢狀態唔適合,所以Banner啪,啪嗰個人係將自己嘅意念轉化為現實,一定要係賢者、正義、清楚成個系統先可以做到,你可以參考返Inception,腦袋要好消晰先做到
一開始坐係到已經霸鳩氣
三英戰呂布 咪又係要敗走
唔係劇情需要 可以逐個擊殺
Red Skull : 我屌, 去到呢度都仲要見到你
的確係咁
但唔係一個好答案
對於「點解邊個邊個唔啪手指啫?」呢個問題
有冇人記得上集Thanos係泰坦星打果陣,
已經識得Tony,
今集好似冇左呢個伏筆? 定我睇漏
呢位巴打都講得啱
其他人啪可能會做唔到最好嘅選擇
係近幾年唔知咩事 幾乎套套戲嘅trailer都講曬成套戲嘅起承轉合咁滯
以家有左時間旅行
會唔會出Kang 呢
今集有講到Thanos一早知道復仇者聯盟嘅存在
推紅骨落山
hawkeye真係好好彩 次次都有人幫佢死 aou有quicksilver 今次有BW
咁就同CA2有矛盾
除非學上面巴打話Peggy臨死都要做大龍鳳
呢點任得你FF
Age of Ultron
Avg1 Ironman 炸太空船,係thanos第一次知地球有班煩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞