慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
Wm5
係基地換過另一套遮
但captain結婚果到都未必係真係出現多一個平行世界

真心覺得係明知有小bug都繼續
兩個cap都係活係主線
其實齊石想點就點架啦, 所以IM唔會啪手指只係為左消滅thanos.
應該同時將avengers 以外既幸存者5年內既記憶清除曬, 再將所有建築物復原, 你睇下FAR FROM HOME 後面個景仲咁靚就知道係平凡人既眼中 只係呢個世界有一半人暈一暈, 然後醒番, 就同蜘蛛仔個反應一樣
我覺得隊長最後唔係同左Peggy一齊喎
而係隱性埋名咁生活(同第二個人結婚)直到AVG4隊長還石之後先出番黎
同埋Bucky係隊長還石之前已經估到隊長唔會返黎咁,睇佢地嘅對話有呢種感覺
我覺得最後隊長係用左原本要返未來嘅Pym Particles去番佢撞冰山嘅時間之後,然後搵peggy跳舞彌補番遲左咁多年嘅date

Nebula(2025年)殺左nebula(2014年)但無改變到2025嘅佢應該係因為2014嘅佢係平行時間嘅佢??

DS對IM舉起一隻手指,應該就係講緊而家就係個千幾萬分之一嘅機會嘅時間
無石俾黑暗力量入侵
所以會出現支線
條支線就係無石對抗既世界

佢圖像化埋架啦
打大架 變裝+雙塠都掩唔住個肚腩
Ironman死忠表示睇完好失落

睇果時仲以為tony拎齊d石,會一嘢轟埋去廢咗隻手當交換,點知最尾係啪手指:I am Ironman,呼應第一隻結尾
pep最尾扶起(的走)spiderman,要同tony道別,好傷感但好似一早預咗會咁咁
諗起佢個女morgan,講故事、love you 3000
最尾happy話佢老豆都好鍾意食cheese burger

其實5年後嘅tony可以話係最幸福兼最唔應該死果個,除咗心入面當佢仔嘅parker

忍唔住都畫咗

https://www.facebook.com/10HoJai/photos/a.1447227755363391/2175979239154902/?type=3&theater
美隊真係好多fans

幾幕都睇到全場拍手掌

諗起ca3 同iw又係咁

但計全球人氣應該係iron man高d
上次拎左mvp加未來有得留低, 今次比多d戲份im同ca
要比兩大元老威嘛
個個都咁好揪 咪一齊㩒住thanos打
盾果到好多解釋
1. 剩係Ironman 1都出現過無顏色既盾

2. Spiderman Happy講過話Tony整左新野俾Cap

呢個易解釋
應該係hulk啪手指整左類似既野 antman望完出面之話世界唔同左
基本上就係諗方法弱化Hulk, Thor, CM
Ca靚仔又正氣啲嘛
但im先係成個avg成事既關鍵 地位可能高啲
一定要既 跟足漫畫既戰力
兩大元老就負責打卒
佢係講緊會進入支線
所以還石係唔會進入支線
並唔係乜野平行宇宙問題
因為本身就已經出現左平行宇宙
古一講係避免出現惡劣情況
Vision 去咗邊?
笑位我都明白,到認真要做野時,THOR都仲ON99咁,夾硬做到要隊長救咁,HULK就同A3差唔多,3個鍾理應可以同隊長TONY班人同神級一齊發揮認真打番場,而家咁樣THOR123集去到咁衰收尾,原來係搞笑英雄?唔撚係呀
隊長任佢up
主要係過番佢果個年代既生活
拆石死 唔會複活
複活既係複活比thanos噠手指個班
上集威到盡
比美隊威番次啦
用time travel 應會返返去原來個入口?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞