慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
有巴打明我意思
插返之前時序咪得,Cm都係直接插落IM之前
平時啲人同條女講i love u 都無乜意思架,純粹sweet,同埋變左做佢兩個之間先有既message, 然後整死佢咪再傷感啲。
現實時空:洛基、bw、tony 等人死哂無復活
2014時空:thanos 等人一早死哂,咁上面D人唔洗死洛基電視劇應該係行2014時空?
咪即係i love u too, i love u 3嗰啲既加強版
估唔到pepper都咁揪得

著埋套suit J死人
有冇人覺得佢會蛀牙 食完雪條求其抹個嘴就訓 牙都唔刷
米奇老鼠(迪迪尼)救宇宙
(鳩估)
I Love U
I Love U too
I Love U Three
I Love U Four
咁由3歲玩到5歲差唔多去到3000
呢個髮型咪令佢似足一個SJW
btw佢個短髮係CGI定咩嚟?見訪問佢仲係長頭
好撚亂
唔係無可能
Banner都係因為Radiation而變成Hulk
只不過真係咁寫嘅話都幾on9吓
其實得既
但X博士 狼人呢d設定 好難係現代叫佢地異變出黎
你睇番狼人直情無可能 佢係戰爭武器黎
Me too me three...me 3K
+1
如果 gal gadot黎做cm唔知會點
無錯,綠石一日存在,所有錯誤都可以糾正

Vision 爆石都可以比thanos 還原返

AVG4 : Start Game
佢同Tony背對背打怪果下好正
雖然得幾秒
有一幕
CA左 THANOS軍右
wide shot
Btw 摩根佢都幾靚女
應該係 有spacestone再搵石
講緊係成功去到還石呢一步既時空 都有無限咁多個
不過算啦 一涉及平行宇宙就真係任佢舞 睇得過癮就得
狼人最易搞 一日有軍方一日都寫得出狼人
係x博士班超自然人難搞d
不過唔驚啦 wanda同quicksilver都整到出嚟
要兜唔難
明明一直都講唔會改變過去
CA一定唔會同到主宇宙線個CARTER一齊
亦都唔存在還石>老呢個loop
但最後又似係主宇宙線到老
定係冇show到老隊長回歸解除時空衫果下
應該係2012偷左space stone 再走甩
專登用A4開條時間線俾佢復活

Disney好想搞個自己既Netflix
都有限制既 命運既野無得搞 上面有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞