慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
Avengers 以後仲有無d經典反派要打?
個時空觀唔係好明,係平衡世界定點
文戲咁多 睇乜4D
true,硬係少緊啲嘢
我覺得我冇左一個好好好好好好好朋友

其實諗翻若果冇左gg仔同home coming,tony冇展現過佢作為父親一面,我應該冇宜家咁sad

Sony罪大滔天
Tony 返去見到佢老豆 d 對話好似已經立緊 flag
但bw hawkeye都要坐飛船過去
有條通道既話佢地應該唔洗搞咁多野?
負皮我果d可唔可以指正下
嗰段仲以為Howard一早知係Tony所以先叫佢拎埋個公事包

但講到生仔嗰段一樣好感動
係, 應該係hulk 啪手指果下先岩, 所以d人話peter番番去讀high school, d同學仔有d過左5年升左大學啦, 唔會好怪咩? 我黑人問號
多媽mu 天神族 地獄班角色 大把野打
因為唔夠粒子再飛,唯有拎飛船去到荒星再飛
其實個女已經死亡flag,我由個度開始個心已經好唔舒服
拍返套captain america 4 : time travel 啦
應該大收
之前個post講過下 會唔會我地見到個ca 唔係岩岩傳送個ca
但hawkeye又夠粒子係個到飛返去
咁原本個年代冇石咪比會比黑暗力量入侵
其實Xmen真係唔知點擺入Mcu
成個mcu世界已經好成熟

好難無啦有一班勁到X博士咁既lv既人
經歷咁多次大事件會唔俾人發現

剩係Cap2 架飛船消滅對hydra有威脅既人果時
有doctor strange 就唔會scan唔到班Xmen啦

但Xmen會增加好多新野落Mcu
剩係超自然系(玩火 冰) 心靈感應等等Mcu一路無深入玩
Thanos其實到呢集都仲係好霸氣
臨尾知自己輸咗,一粒聲都無出就坐低等化灰個吓幾型
還完:個平行世界可以細啲偏差e.g. Tesseract變咗粒石
唔還完:可能好大鑊e.g.有個version Loki走甩 有個version嘅 Thanos死咗喺MCU
諗緊DS吹雞嗰幕DS好忙
去聖所叫Wong吹雞
去New Asgard叫Valkyrie吹雞
去Wakanda叫返幾件Avgs同BP
去三瀋市搵Wasp,即係話DS係Titan睇未來先知道Hank Pym父女好重要
Pepper可能係屋企收到警報
個女真係好得意
希望pep同parker好好對佢

不過煩膠parker叔叔一定成日嘈生晒,應該會比morgan屌返轉頭
IM2都係睇video
呢次係真人口中講出自己係老豆口中幾重要

真係死而無撼
最佳反派
第二個時點thanos一樣係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞