慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 11

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
打左血清加gamma先變
Yes 特登既
咁dc狗會笑佢唔夠大波

p.s.

我覺得brie larson做cm完全冇問題
認同,因為冇交代Loki 帶住舊石去咗邊?
其實要自補都有,im頭幾集未有個未填色嘅盾出現,其實汎金唔算超稀有,剩係瓦干達 流出都唔小偷又得,自己整又得,得左
我記得當時loki偷左粒石之後走左 但去到雷神返去拎石既時候 loki已經係監獄裏面 咁其實當時loki已經俾人捉左or雷神去個條時間線係另一條
公布左年尾美加開始run,月費大約hkd55蚊
可能stay耐左既反效果
hulk講果句
加返老CA喺新宇宙穿越返主宇宙已經清楚曬
舊模
隊長個盾係tony老豆用汎金同唔知咩金溝出嚟 全宇宙得一個 吸力勁d同仲硬過普通汎金
唔同時空做唔同野
直接搏番二戰條線,再由神盾班特工輕輕帶番博士出黎打二戰咪講得通
2條唔同
1. 小Bug 但皆大歡喜
2. 你最尾睇既結局已經係由Cap還石開始既平行時空B
3. Cap唔係同peggy結婚
4. Cap俾綠帽Peggy老公

呢4點都解釋到Cap係主線變老 又同carter 結婚
平行宇宙論置頂please
其實Bucky好似一早估到cap走左就唔會再番黎 然後Hulk數完5秒之後cap都唔番黎 咁大家都知咩事啦
Thx 巴打
2戰科技黎講好勁
現代要duplicate應該唔難
咁佢食咗peggy,係咪即係唔同咗時空,咁佢正常應該番唔到黎架喎
片尾個Nicky fury有機會係CGI整
原因: Samuelel Jackson演員合約淨翻好少出鏡拍野quota,Marvel要用得其所
上面有巴打話係ca去左第二個時空活到老 之後再傳送返黎我地睇緊既呢個時空交盾 就解釋到carter 個疑問
想問點解d石有時掂得有時又掂完會死好似red skull同starload咁 一拎上手就好強既力量上身 但有時又就咁拎都得 好似hulk就咁拎時間寶石又冇事
佢睇咗1400000個可能性入面有呢個唯一成功嘅方法,
但係果1400000個可能性係咪就已經係所有可能性,定還是係佢當時只夠時間/有能力睇咁多個?
咁假設可能性唔止1400000個,又會唔會有其他成功嘅方法呢?
仲要background d光係cap果邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞