貓糧資料庫(4)

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
其實我想問 點解要成日換糧既 因為驚主人會厭定係營養問題
主子而家食緊canagan罐,想得閒轉下其他牌子
有無啲肉醫罐推薦,想係出面容易啲買到唔洗上網一大log咁買
Aatu carny k9 汪貓
汪喵我都想試,不過市面邊度見到有得買?
如果貓b 4個月大 2個月來睇左3次醫生都冇好轉,鼻塞流鼻水好嚴重,有時會單邊鼻哥窿真頭鼻涕乾咗封住左,會間中打下乞嗤噴鼻涕,但完全冇其他問題,食得玩得訓得,究竟係點解,我唔想佢咁細個又去睇醫生食藥 求救
有時有鼻塞流鼻涕,打乞嗤都有,有時候又完全無
試下用通鼻靈
每日食lysine
你有獸醫唔問?
解答到我就唔洗上黎問啦醒目 我咪話左唔想又俾隻b又食咁多西藥
有無奴才有類似經驗 無病無痛,食得玩得訓得,但就鼻塞流鼻水多鼻涕 之前睇完醫生食緊藥嗰時冇事,一停藥2日就又有鼻水鼻涕
有無機會係鼻竇炎
屋企污唔污糟
d貓砂係咪多粉塵
屋企有2隻貓B 另外個隻十分健康
係呢隻女唔知搞乜 勁多鼻水鼻涕 短短兩個月醫生都睇過三次 每次開藥都開10至15日 食藥都食死
你都戇鳩 專業既獸醫答唔到你
連登仔憑你一兩句答到你d乜
收皮啦傻尻 呢個世界有樣野叫做經驗 姐係好似你平時睇醫生咁,醫生幫你做檢查時,冇話你係弱智,但以我經驗,你咁既弱智回覆,你絕對係一個白痴 ,你行埋一邊啦
戇鳩就係戇鳩 獸醫唔撚多經驗過連登仔?
最撚憎人睇完醫生又唔撚信人 自己冷醒上網搵兩搵當自己醫生
弱智真係弱智 我有話唔信獸醫?你係唐氏綜合眼殘定你讀嗰間弱智學校冇教你中文?我講到明係唔想隻貓貓再食藥,所以先問下有冇人知點做 你唔識咪唔好出聲囉,仲要串柒柒 算,我唔怪你,因為你係低能兒,唔識同正常人溝通 希望2019年你間弱智學校可以搞好你啲中文 俾心機啦!我哋唔會歧視啲弱智人士
3little meow有門市,HKTVmall 都有
不過直接同官網訂平好多,滿3千台幣順豐免運費
想問Applaws乾糧好唔好?
先前HKTV mall減價,買咗好多大K9貓罐(170g果隻),點知隻衰貓唔食肉碎,有無人想要?可平讓,謝謝。

tg: HKKKW
我有大K9, 你有興趣可平讓一罐比你隻貓試試先。
換乾糧係因為我覺得thrive唔啱啊女食所以換 罐頭係我唔想佢淨係食一種味/肉 驚佢好快厭 所以會買唔同牌子、肉輪流餵
雞肉或雞鴨呢兩款好啲,無咁高碳水
成分都係大路嘢,不過留意佢某啲國家版本有少少唔同,用左丙酸鈣做防腐,天然糧多數用迷迭香呢類天然嘢做防腐

呢隻見講到好成行成市咁,想問下呢款好唔好?
(其實已衝動地買左六罐)

其實隻肥貓鍾意飲湯,但mon petit又重口味咁
有無其他湯類介紹? 謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞