[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
我中四果年都屌左miss..第一次仲要係music room 就地正法..

不過無你呢個咁有肉地..羨慕..

佢係呢3年先肥左D, 之前都比較瘦, 可能轉左工 開心番掛, 冇咁大壓力. 之後有一排佢都冇做野, 直情過埋黎外國陪我.

你呢個直頭正, 可以收埋日啪夜啪
我中四果年都屌左miss..第一次仲要係music room 就地正法..

詳細

無, 其實好平淡..
個miss 教music, 我又係當年學校合唱團既琴手..練習完miss會同我練琴...通常練到七點幾..學校無晒人

佢就天生體質一般, 好似成日會腰痛之類..會叫我拖住佢..
有一次練完琴八點左右, 就好自然係music room 搞埋..
果次我先第二次..keep左呢段關係兩年唔夠..中六未開學佢就轉左校..從此消失了

無聲無息
多圖唔該
中四都叫先第二次
依家性觀念真係開放…
中四都叫先第二次
依家性觀念真係開放…

中四都16歲啦..
多圖唔該

正面
多圖唔該

正面

何必呢
仲記得6年前既POST, 應承個各位巴打,有床照睇.
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.

嘩屌 高汁到
直頭完勝埋果個話喺LkF屌咗隻ig雞嘅巴打

巴打一個post秒咗2個你問我答
中四都叫先第二次
依家性觀念真係開放…

中四都16歲啦..

幾多人26歲都仲係青頭,唔好講有啲36都係

詳細

無, 其實好平淡..
個miss 教music, 我又係當年學校合唱團既琴手..練習完miss會同我練琴...通常練到七點幾..學校無晒人

有一次練完琴八點左右, 就好自然係music room 搞埋..
果次我先第二次..keep左呢段關係兩年唔夠..中六未開學佢就轉左校..從此消失了

無聲無息

好好收藏呢份回憶呀

詳細

無, 其實好平淡..

無聲無息

好好收藏呢份回憶呀

文呢 圖呢 又話搵返哂之前果d既
仲記得6年前既POST, 應承個各位巴打,有床照睇.
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.
http://imgur.com/a/uYqRd

雖然MISS 比係幾年前 有肉地左. 不過一樣係咁白滑. 好掛住佢呀

其實點止b呀
起碼c-d啦 睇圖
這些機會
正皮
好想屌姐姐

詳細

無, 其實好平淡..

無聲無息

好好收藏呢份回憶呀

岩岩搵左下, 唔係到. 可能係屋企部電腦
小弟人在外地. 呢部手提電腦用左兩年左右.
之前D相成5,6年前...
點解我中學無d咁ge野發生

詳細

無, 其實好平淡..

無聲無息

好好收藏呢份回憶呀

岩岩搵左下, 唔係到. 可能係屋企部電腦
小弟人在外地. 呢部手提電腦用左兩年左右.
之前D相成5,6年前...

你屋企係咁遠 等得你po 又潛左水了

第一次爛尾, 比各位巴打圍屌老母.
但係個時小弟係比現任女朋友發現左呢單野.
選擇潛水了
Live撚左,快出文

第一次爛尾, 比各位巴打圍屌老母.
但係個時小弟係比現任女朋友發現左呢單野.
選擇潛水了

咁撚慘
兩個都無哂?
仲有冇多啲圖
想知結果點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞