[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
仲記得6年前既POST, 應承個各位巴打,有床照睇.
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.
http://imgur.com/a/uYqRd

雖然MISS 比係幾年前 有肉地左. 不過一樣係咁白滑. 好掛住佢呀

其實我還好,期望你還好
算啦 仲爽啦 唔洗帶套扑
不過我驚唔帶套扑 好快射 表現唔好 比miss笑咋
之後我就用隻手指探路先, 我為左今日, 沉日仲特登剪哂d手指甲
而家可以加藤鷹上身 !!
then 我就摸下外圍先
嘩屌, 唔係呀 濕到咁 外圍已經濕哂
我伸隻手指入去先! 聽到d水聲
我係咁用手指聊 d水聲就習習聲, 好好聽
我: 嘩,你咁咸濕架 嘻 濕到咁
miss: 邊有wor
之後我就用傳教士式 對住miss個西!
準備了!!! 心諗:兩年啦 兩年啦!屌MISS呢個時刻終於就快黎臨啦!!!!!!
個f5制禁到爛
巴打會唔會講下點解分手?
可唔可以試下分段

同問
屌點解重post都會lived架

同問

人生不如意真係十常八九呀

插入去了!!!
媽呀!!我終於成功了!!! 多謝各位巴打既祝福 我終於屌到了!!!
嘩屌, miss下面極窄 , 極緊, 包哂我條野 好撚舒服呀
仲要咁濕! 好想lam佢d水呀 你話我變態都咁講 , 況且我之前都幫佢奶過達
咁我就慢慢咁樣抽插下, miss隻手就捉到我實一實
睇黎佢真係好似好耐未扑過野咁
但係可能太舒服, 我之前屌都係屌我條女 屌到佢鬆撚哂 未試過而家咁緊
插幾下就好想射 又要停一停 之後插幾下 又想射 真係好冇引
但係miss 就好撚爽咁, 我每抽插一下 佢都恩一聲, 仲要成身慶合合, 塊面都紅哂
之後我就轉姿勢 回一回氣啦
狗仔式!
嘩屌 見到miss個白滑大patpat 已經想射啦 仲點頂呀
咁都冇計 入啦,
屌佢 miss係咁狂放gap屁!, 一路插 一路bebe聲
miss應該好尷尬, 講: 唔係屁黎架!
我: 我知呀! 低b!
但係我一路插 一路聽住d gap屁聲 真係好撚hi
一路抽插 一路摸住miss個大pat 仲要聽住d gap屁聲 仲有miss既呻吟聲
我忍唔住了 , 係咁抽插左兩分鍾 好想射了
我: 可以射入去架可?
miss:恩 可以. 恩...恩..哼.....呀..
miss講野都講到唔清唔楚了
之後我就瘋狂抽插!!! 引左成個星期既精 射哂入去!!
之後 miss訓番係到 , 我就睇住d精慢慢咁樣流番出黎
miss: 其實d精係咩味既,
我:你試下咪知囉 , 之後我指一指我未抹精既龜頭 示意佢lam下
miss控左個頭埋黎 lam左一lam: 咁咸既
我:你lam個d 係你自己d水黎架!! 哈哈
miss: 衰人!!! 好衰囉你!!
我: 屌 唔知點解我聽到佢叫我衰人 我就特別hi , 之後攬住佢狂錫
then 錫到夠本了, 大家攬住訓係到
我就開始問佢問題了
加速
之後我就開始問佢問題了
我:係呢, 其實我地而家係咩關係呀?
miss:um..你想呢
我心諗:唔係掛 佢唔通真係想同我一齊,屌,點答好呀
我: 我想以後都可以咁樣同你一齊 咁你呢
miss:呀, 你想點咪點囉
我:但係我仲係學生 , 點樣同你一齊wor
miss:你過多幾個月 都畢業啦 有咩所謂wor
我:咁又係 咁而家維持住而家咁既關係先? 但係唔拍拖 唔出街, 但係我得閒會上黎搵你咁樣 好冇呀?
miss:恩 但係你期間 唔可以同第2個女仔一齊架wor!
我:咁梗係啦 你都唔準同第2個男仔一齊呀! (miss唔知我有女, 如果比佢知道左 咁點算呢)
miss:我好專一架囉!
我:係啦係啦 , 女朋友!
miss: 男朋友! 嘻 之後仲錫左我塊面一啖
我中四果年都屌左miss..第一次仲要係music room 就地正法..

不過無你呢個咁有肉地..羨慕..
呢d就真係有料到啦, 自爆哥唔該學下野
我中四果年都屌左miss..第一次仲要係music room 就地正法..

詳細

咁正
靚仔巴

佢係呢3年先肥左D, 之前都比較瘦, 可能轉左工 開心番掛, 冇咁大壓力. 之後有一排佢都冇做野, 直情過埋黎外國陪我.
lm
Lm
呢d就真係有料到啦, 自爆哥唔該學下野

睇到硬晒
好撚正,繼續

詳細

無, 其實好平淡..
個miss 教music, 我又係當年學校合唱團既琴手..練習完miss會同我練琴...通常練到七點幾..學校無晒人

佢就天生體質一般, 好似成日會腰痛之類..會叫我拖住佢..
有一次練完琴八點左右, 就好自然係music room 搞埋..
果次我先第二次..keep左呢段關係兩年唔夠..中六未開學佢就轉左校..從此消失了
後尾發生幾大件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞