[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
樓主好靚仔
點解可以屌到咁多女

認真, 問番D女, 佢地話我個樣冇機心, 就算第一次見面 都會信我個隻.
小弟比較童顏, 算係小白臉個隻.

喂 啲女咁好難中出

咩意思? 唔明.
樓主好靚仔
點解可以屌到咁多女

認真, 問番D女, 佢地話我個樣冇機心, 就算第一次見面 都會信我個隻.
小弟比較童顏, 算係小白臉個隻.

喂 啲女咁好難中出

唔明. 咩意思?
幾好身形
而家講番 點解會爛尾.

個時我繼續出文, 比個25仔報串, 同學校講.(到而家為止, 我都仲未知邊個係25仔)

有日番到學校, 比個班主任叫左我放學去校長室..我以為個時係出貓比人捉左,(上個星期出貓柒左..) 校長要照我肺

放學到教員室, 見到MISS都係到 坐係到眼濕濕咁. 加上我班主任, 訓導主任, 校長. 極嚴肅.. 我就知道今次仆街了.
巴打,同miss單嘢喺香港發生定澳門?
極級細波, 好瘦, 屌骨咁. 同MISS差唔多大,
點解我食親都係大姐姐.

好靚樣㗎
上身厭食症咁款
但個籮柚又有啲肉

普通樣, 不過好淫. 極多水..錫兩錫濕哂, 放條鳩落去都自己滑左入去..琴晚CHUR左我兩鑊, 佢起身番工之前又一鑊.
累死我了....

你係咪專食埋咪啲
年紀大 獨居/成日1個人喺屋企 嗰啲

樓上班巴打唔使滿口仁義道德
成個警世阿伯咁嘞
幫手埋(咁d)單啦
目標: 年紀大、1個人住、(/雖然可能離過婚/喪咗偶)、養埋一堆小動物

用小動物做話題
脫毒在望
好想知邊間學校
而家講番 點解會爛尾.

個時我繼續出文, 比個25仔報串, 同學校講.(到而家為止, 我都仲未知邊個係25仔)

有日番到學校, 比個班主任叫左我放學去校長室..我以為個時係出貓比人捉左,(上個星期出貓柒左..) 校長要照我肺

放學到教員室, 見到MISS都係到 坐係到眼濕濕咁. 加上我班主任, 訓導主任, 校長. 極嚴肅.. 我就知道今次仆街了.

二五正仆街
認真, 由於突然之間發生, 我又冇同MISS夾過口工, 我亦都唔知佢講左D咩. 校長就當住咁多人面前 問我呢單野, 問網上個野係咪我黎.
我梗係死口唔認. 扮傻 ( 但係由於唔知MISS之前講過D咩, 其實我個心都冇底)

咁但係為左保護MISS, 只可以死口唔認, 我就一味扮傻, 又話我從來唔上呢個網站, 亦都唔知咩黎. 最後其實因為都冇證據, 校方又唔想搞大件事. 然後講左一大輪道理, 又話MISS同學生 唔可以亂黎之類. 講到尾 其實都係唔信我地.

不過反正我地死口唔認, 學校方面都吹我地唔漲.

後尾離開左, 我問番MISS, 問佢有冇爆左D咩出黎. 好彩佢都醒目, 話唔知咩事.

但係最後呢單野, 搞到MISS極大壓力, 教員室好多同事比D疑樣眼光佢, 所以佢做埋個半年, 佢都辭左職. 我亦都畢業了.
而家講番 點解會爛尾.

宜家都唔知 有無搞錯!

校方又唔會同我講邊個報串, 不過係班同學入面, 我又唔覺得有邊個可疑, 所以我覺得教員室個班野, 一樣有可疑.
好想知樓主咩樣
btw, 你tum女好勁
認真, 由於突然之間發生, 我又冇同MISS夾過口工, 我亦都唔知佢講左D咩. 校長就當住咁多人面前 問我呢單野, 問網上個野係咪我黎.
我梗係死口唔認. 扮傻 ( 但係由於唔知MISS之前講過D咩, 其實我個心都冇底)

咁但係為左保護MISS, 只可以死口唔認, 我就一味扮傻, 又話我從來唔上呢個網站, 亦都唔知咩黎. 最後其實因為都冇證據, 校方又唔想搞大件事. 然後講左一大輪道理, 又話MISS同學生 唔可以亂黎之類. 講到尾 其實都係唔信我地.

不過反正我地死口唔認, 學校方面都吹我地唔漲.

後尾離開左, 我問番MISS, 問佢有冇爆左D咩出黎. 好彩佢都醒目, 話唔知咩事.

但係最後呢單野, 搞到MISS極大壓力, 教員室好多同事比D疑樣眼光佢, 所以佢做埋個半年, 佢都辭左職. 我亦都畢業了.

仲有, 之後我問MISS, 點解你個時眼濕濕咁. 佢地問D咩,你自己一個人個時. MISS就話, 佢地上網有佢張相, 對比番佢FB 一模一樣既相.
MISS個時都死口唔認, 話可能比人盜用之類. 但係都嚇到MISS想喊啦已經個時.
你個故幾年前我都有印象,終於都可以睇到live喇。

個25仔睇故就咪鬼報串喇,搞禍晒,阻人扑嘢會被人燒春袋架

樓主澳門?我都係澳門巴打

係咪男校?
我記得當年唔係呢度斷,仲有幾好多架wor,唔通我記錯人
你個故幾年前我都有印象,終於都可以睇到live喇。

個25仔睇故就咪鬼報串喇,搞禍晒,阻人扑嘢會被人燒春袋架

樓主澳門?我都係澳門巴打

係咪男校?

澳門巴打+1
Miss有冇話你放上網
Miss有冇話你放上網

有, 個時其實佢嬲到爆, 同佢就係呢單野, 之後分左手大半年.
我中學畢業, 亦去左外國讀書.

2011年7月, 我過左去讀FOUNDATION.
~
2012年2月, 番到澳門實習, 重新溝番MISS
Miss有冇話你放上網

有, 個時其實佢嬲到爆, 同佢就係呢單野, 之後分左手大半年.

~

你有葡國護照?
我記得當年唔係呢度斷,仲有幾好多架wor,唔通我記錯人

係呢到就斷左了, 之後我係其他POST留言 , 有其他巴打認得我, 就問我近況點, 我都係話同MISS分開左, 就係咁樣而已.
Miss有冇話你放上網

~

你有葡國護照?

嗯.
而家講番 點解會爛尾.

做25 死全家
就咁睇文miss好似好妹妹仔feel,好可愛 我都想有個咁既miss
而家講番 點解會爛尾.

做25 死全家

可能教員室啲狗公無得食,所以報串一拍兩散
就咁睇文miss好似好妹妹仔feel,好可愛 我都想有個咁既miss

極妹妹仔, 亦都比較單純, 唔現實, 比如說禮物, 唔係好似其他女人咁要收LV,CHANEL, 佢反而鍾意我做D手作仔比佢.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞