[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike

咁樣的話, 你真係小心D. 唔好講話性病方面先, 分分鍾想屈你一筆, 都唔出奇. 除非你真係好靚仔, 係女見到你都濕.

但係我睇佢相佢坐係架車到影相唔似屈錢
同埋佢話台灣過黎旅行...

你小心啦. 台妹. 好多點數卡騙案, 相信出到黎,又會叫你入點數先. 你試下囉.

我刪左個大陸妹微信了, 希望從今日開始可以認真對待感情.

尋晚嗰個?

係. 刪左了, 本身佢話想長KEEP 關係. 但係我岩岩刪左佢了.

屌,你呢個行為可以解讀為𡁻完鬆,仲要因爲食完覺得唔好食而鬆

你小心啦. 台妹. 好多點數卡騙案, 相信出到黎,又會叫你入點數先. 你試下囉.

到時再同大家分享下係唔係

咁樣的話, 你真係小心D. 唔好講話性病方面先, 分分鍾想屈你一筆, 都唔出奇. 除非你真係好靚仔, 係女見到你都濕.

樓主有冇d咩app
同你交流下
岩岩屌完你
不過都想問點樣食姐姐
18歲前都係食到食2,3年 但18歲就想食24,25 但冇渠道

尋晚嗰個?

係. 刪左了, 本身佢話想長KEEP 關係. 但係我岩岩刪左佢了.

認真, 對於我黎講, 好唔好食都係一餐, 人在外地. 有得食已經好好. 我無咩必要 趙完鬆. 留住黎,長期當快餐不知幾好. 不過認真已經想試下,睇下自己忍唔忍到.
唉我真係好撚酸你,唔係人人都可以有拍拖,莫講話有一個咁好嘅女朋友。
我都唔想miss懷住依份情感去搵人埋單,生性啦,之前可以開一個po溝到人,今次都可以得。

尋晚嗰個?

認真, 對於我黎講, 好唔好食都係一餐, 人在外地. 有得食已經好好. 我無咩必要 趙完鬆. 留住黎,長期當快餐不知幾好. 不過認真而家想試下,睇下自己忍唔忍到.

樓主有冇d咩app
同你交流下

TELEGRAM
sodran
我想試下自己認真起黎, 可以行到咩地步, 各位巴打每一句, 每一個字, 我都讀哂. 多謝你地

扮乜撚 睇死你過兩日咪又係尻痕
有病就睇醫生啦 人生大把野俾屌西更有趣更有意義更開心
做左咁多年人 眼光仲係停留係個西癃度 唔死都無用
不如考慮下投胎再黎過?
藉口嚟,咁大個人,唔好咁多藉口啦,要識諗啦,重玩玩下咁,唔通真係諗住搵SP屌閪屌足成世咩。 你咁樣糟蹋咗一個大好少女嘅青春,你又唔對佢負責任嗰吓死呢,做男人有膊頭,就唔好下下都話“唔知點解改唔到,我都想改,但做唔到咁” 根本就係廢話,做咗咁多年人,都唔識諗咩? 一個女人為咗你依嗰臭男人 做咁多細微細眼嘅窩心事情,甚至為咗你放棄喺香港嘅一切,都係為咗得到你嘅歡心,得到你一句永遠嘅承諾,負番咁多年嚟應有嘅責任,畀一個任何普通女人都想有嘅家! 點解你要咁徹底咁傷害佢嘅一切。。
真係諗唔明,如果你唔即刻實行去改,你永遠都只會係一條雞蟲 過街老鼠去到邊都只係掛住搵閪屌,就算你幾成功都係咁話到最後你只會成敗名裂。
係時候改改啦,如果有幸搵得番miss 你會覺得你改嘅係值得咁做
岩岩屌完你
不過都想問點樣食姐姐
18歲前都係食到食2,3年 但18歲就想食24,25 但冇渠道

點食姐姐, 我真係唔識答你.
桃花運掛, 小弟爛桃花比較多.
巴打 如果你真係好似你所講
仲愛住你既miss既話
希望你有一日會收心養性之後
準備好你自己再去搵返人地
人地當年咩都掉低哂去陪你讀書
呢一樣野真係係而家呢個年代好難得
錢 事業都唔重要
最重要既係女人最青春果個段時期都比哂你
岩岩屌完你
不過都想問點樣食姐姐

點食姐姐, 我真係唔識答你.
桃花運掛, 小弟爛桃花比較多.

l s?
唔知話你可悲定點
你好幸福有個咁好既女人
相比大把人毒撚連女都無
但你偏偏唔識珍惜
原本係最幸福既人
但有福唔識享 咁又點
得罪講句 仆街啦你 抵撚死

但都希望你都真係改到
而又有機會俾miss見到你改左既樣 重新接受你
藉口嚟,咁大個人,唔好咁多藉口啦,要識諗啦,重玩玩下咁,唔通真係諗住搵SP屌閪屌足成世咩。 你咁樣糟蹋咗一個大好少女嘅青春,你又唔對佢負責任嗰吓死呢,做男人有膊頭,就唔好下下都話“唔知點解改唔到,我都想改,但做唔到咁” 根本就係廢話,做咗咁多年人,都唔識諗咩? 一個女人為咗你依嗰臭男人 做咁多細微細眼嘅窩心事情,甚至為咗你放棄喺香港嘅一切,都係為咗得到你嘅歡心,得到你一句永遠嘅承諾,負番咁多年嚟應有嘅責任,畀一個任何普通女人都想有嘅家! 點解你要咁徹底咁傷害佢嘅一切。。
真係諗唔明,如果你唔即刻實行去改,你永遠都只會係一條雞蟲 過街老鼠去到邊都只係掛住搵閪屌,就算你幾成功都係咁話到最後你只會成敗名裂。
係時候改改啦,如果有幸搵得番miss 你會覺得你改嘅係值得咁做

雖然你真係性知識好勁但留番畀miss 會好好多
Dllm
睇到好心up
人地放棄哂d野黎找你,自己一個係外地仲要撞到你拖住第二個..
樓主正賤人
藉口嚟,咁大個人,唔好咁多藉口啦,要識諗啦,重玩玩下咁,唔通真係諗住搵SP屌閪屌足成世咩。 你咁樣糟蹋咗一個大好少女嘅青春,你又唔對佢負責任嗰吓死呢,做男人要有膊頭,就唔好下下都話“唔知點解改唔到,我都想改,但做唔到咁” 根本就係廢話,做咗咁多年人,都唔識諗咩? 一個女人為咗你依嗰臭男人 做咁多細微細眼嘅窩心事情,甚至為咗你放棄喺香港嘅一切,都係為咗得到你嘅歡心,得到你一句永遠嘅承諾,負番咁多年嚟應有嘅責任,畀一個任何普通女人都想有嘅家! 點解你要咁徹底咁傷害佢嘅一切。。

雖然你真係性知識好勁但留番畀miss 會好好多
巴打 如果你真係好似你所講
仲愛住你既miss既話
希望你有一日會收心養性之後
準備好你自己再去搵返人地
人地當年咩都掉低哂去陪你讀書
呢一樣野真係係而家呢個年代好難得
錢 事業都唔重要
最重要既係女人最青春果個段時期都比哂你

人既真心幾多錢都買唔到
既然你有幸遇上 請好好珍惜
一句講曬 搵定唔搵
得罪講句 仆街啦你 抵撚死

但都希望你都真係改到
而又有機會俾miss見到你改左既樣 重新接受你

問心 樓主屌女果時前 姐係精蟲上腦果陣 有無一秒諗過miss 如果無 你唔係愛佢 因為你只係想同佢仆野同埋得不到既野愈想得到 所以你會哭同埋成日諗起佢 真正既愛唔係咁
一句講曬 搵定唔搵

我未有心理準備 而家搵番佢. 亦冇從入手, 佢BLOCK哂我所有野
我想試下自己認真起黎, 可以行到咩地步, 各位巴打每一句, 每一個字, 我都讀哂. 多謝你地

但係求下你唔好去追番Miss,屌你老母!

Agger
你當係放過miss啦好冇 miss已經冇青春同你玩落去 冇嫁比你已經係不幸中之大幸
呢個post既巴絲連埋你自己都睇死你冇可能定到性 做人做到咁都幾可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞