[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
加速
入到去,miss就即刻訓上張床了
我心諗:咁撚心急呀,陣間你就知味道
咁我就入碟啦,之後我都好自然坐上床到,miss都冇咩唔鍾意既反應
睇左大約5分鍾之後,心諗:咁樣睇落去 唔係辦法WOR
我就話:呀x 我叫miss個名最後一個字, 好凍呀
(我就一住講話凍, 一住隻手放左落佢個肚到)
MISS:係呀, 我都好凍呀(把聲超嗲)
我:咁不如攬住睇啦 ,話畢 我就攬住佢了, 之後再講:好暖呀
MISS隻手都好主動咁攬番住我

我:係呢, 你記唔記得上次點解睇睇下冇睇呀
MISS:唔記得wor!
之後我就將個嘴移去佢條頸到輕輕錫左一啖, 就話: 好似係咁樣 所以冇睇wor

樓主都幾識溝女嫁喎

認真, 識溝女唔係一件好事. 就係因為我花心, 最後MISS都係放棄左我.
搵到張 年幾兩年前 仲一齊緊個時既相. 個時小弟在外地工作, MISS過黎陪我.
http://imgur.com/a/KAOU1

中學miss?補習miss?

中學MISS

條女咁熟口面既 個嘴有d似個咩Alison

中學MISS

我都覺!
加速
記得係高登睇過
記得樓主出過同miss出街既相
但當時啲人屌到仆街
我記得無咁少文架 加速啦
LM
入到去,miss就即刻訓上張床了
我心諗:咁撚心急呀,陣間你就知味道
咁我就入碟啦,之後我都好自然坐上床到,miss都冇咩唔鍾意既反應
睇左大約5分鍾之後,心諗:咁樣睇落去 唔係辦法WOR
我就話:呀x 我叫miss個名最後一個字, 好凍呀
(我就一住講話凍, 一住隻手放左落佢個肚到)
MISS:係呀, 我都好凍呀(把聲超嗲)
我:咁不如攬住睇啦 ,話畢 我就攬住佢了, 之後再講:好暖呀
MISS隻手都好主動咁攬番住我

我:係呢, 你記唔記得上次點解睇睇下冇睇呀
MISS:唔記得wor!
之後我就將個嘴移去佢條頸到輕輕錫左一啖, 就話: 好似係咁樣 所以冇睇wor

樓主都幾識溝女嫁喎

認真, 識溝女唔係一件好事. 就係因為我花心, 最後MISS都係放棄左我.

要搵番個咁上下level又頂得住既女朋友
LM

快d啦
記得係高登睇過
但當時啲人屌到仆街

唯求唔好放
記得係高登睇過
但當時啲人屌到仆街

唯求唔好放

唔好令件事煲大
點解機會不在我身上
Admin讀band1 /band2/ band3 中學?

唔知點叫好
巴打?樓主?

admin同樓主差好遠
留明 睇到硬尻哂
第一次睇,留個名先

中學MISS

Csk?
最後有幾大獲可唔可以講下
Lm
皮已正
Lm
留名
lm
這些機會
Lm
就咁睇張相都覺幾正 有冇諗過搵番佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞